Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, la un pas de o nouă lovitură după Rareş Ilie. A fost dorit în Vest, dar transferul a căzut. Detaliile oferite chiar de jucătorul lui Mutu

Rapid, la un pas de o nouă lovitură după Rareş Ilie. A fost dorit în Vest, dar transferul a căzut. Detaliile oferite chiar de jucătorul lui Mutu

Rapid

Comentarii

Unul dintre mai importanţi jucători din mandatul lui Adrian Mutu la Rapid a fost aproape să ajungă într-un campionat din Vest. Chiar fotbalistul a dezvăluit că a existat o ofertă concretă, dar cele două cluburi nu au mai ajuns la un acord comun.

Mattias Kait este om de bază în Rapidul lui Mutu. Internaţionalul estonian (43 de meciuri, opt goluri) a ajuns la gruparea giuleşteană la începutul acestui an de la Bodo/Glimt şi a fost un jucător important pentru ocupanta locului secund din Liga 1.

În sezonul trecut, a bifat 18 meciuri, marcând două goluri şi bifând trei pase decisive. La fel de nelipsit a fost şi în cel actual, unde a evoluat în zece din cele 11 etape ale campionatului. 

Mattias Kait, dorit în Vest, t. Detaliile oferite chiar de jucător

Totuşi, în vară, mijlocaşul de 24 de ani putea ajunge în prima ligă din Elveţia. Kait a dezvăluit că Rapid a avut o ofertă concretă, de circa un milion de euro, dar în cele din urmă a ales să continue în România

”Se poate spune că a existat interes şi nu doar interes, ci o ofertă pe masă. Cluburile nu au putut ajunge la o înţelegere şi iată-mă încă aici. Dar pot confirma că a existat un club care a vrut să mă cumpere. Era din Elveţia.

Am vrut să merg, dar nici la Rapid nu mi-a mers rău. Am lăsat cluburile să discute între ele. Dacă nu poţi ajunge la o înţelegere, nu poţi. M-am mulţumit şi eu să rămân la Rapid, pentru că nu era nimic în neregulă cu mine: am jucat tot timpul, antrenorul a avut încredere în mine.

Dar m-am gândit că dacă există o astfel de oportunitate, prima ligă elveţiană este atractivă. De foarte mult timp, Bundesliga şi fotbalul german sunt ceea ce urmăresc. (n.r. Elveţia) Ar fi putut fi o piatră bună pentru a trece într-o zi, de exemplu, în Bundesliga. Dar nimic nu este rău.

M-am gândit şi că dacă mai joc încă un an şi joc tot timpul şi merge bine, atunci vom vedea ce se poate întâmpla iarna sau iarăşi vara. Nu am fost trist că această tranziţie nu s-a întâmplat.

Dacă nu voiau să se lase, a fost cu siguranţă o legătură importantă pentru ei şi în ochii lor. În consecinţă, la fel şi în ochii antrenorului. Fără îndoială că toţi au discutat împreună această situaţie. Dar da, să vedem ce se întâmplă anul acesta.

Am vorbit atât cu antrenorul, cât şi cu cei din conducere şi mi-au spus că mă vor aici. Relaţia noastră nu s-a stricat după ratarea transferului”, a declarat Kait potrivit celor de la soccernet.ee.

Afla mai multe despre: rapidkait 

viewscnt
Articole similare