Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme în Giuleşti. Mutu: ”Nu mă pricep la iarbă, dar nu e normal să jucăm pe un astfel de teren”. Săpunaru: ”Cred că e vorba despre o ciupercă. Am înţeles că va fi schimbat”

Probleme în Giuleşti. Mutu: ”Nu mă pricep la iarbă, dar nu e normal să jucăm pe un astfel de teren”. Săpunaru: ”Cred că e vorba despre o ciupercă. Am înţeles că va fi schimbat”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu se plânge de calitatea ierbii de pe noul stadion al Rapidului, deşi arena a fost inaugurată în urmă cu aproximativ 6 luni.

Noul stadion al Rapidului a fost inaugurat la începutul acestui an, pe 26 martie, după o investiţie care s-a ridicat la aproape 40 de milioane de euro.

Arena de 14.000 de locuri a început să aibă însă unele probleme. Adi Mutu s-a plâns după meciul cu Mioveni (scor 2-1) că suprafaţa de joc este de calitate slabă.

Adi Mutu se plânge de iarba de pe stadionul Rapid

Rapid a câştigat şi meciul cu CS Mioveni, scor 2-1, după ce giuleştenii au fost conduşi. Este o victorie prin care Rapidul a egalat-o din nou pe Farul la numărul de puncte şi îşi împart prima poziţie.

Adi Mutu a avut însă aseară şi un motiv de nemulţumire. Antrenorul echipei din Giuleşti spune că suprafaţa de joc le pune din ce în ce mai multe probleme jucătorilor săi.

”Chiar nu mă pricep la iarbă, în sensul că nu mă pricep la gazon, nu mă pricep la cum se întreţine un gazon. Nu e normal, nu ne place, nu vrem să jucăm pe un astfel de teren, care azi (n.r. aseară) ne-a deranjat”, a spus Adi Mutu.

Săpunaru: ”Am auzit că se va schimba gazonul”

Căpitanul Rapidului spune şi el că au fost unele probleme cu iarba de pe Giuleşti. Cristi Săpunaru face cu această ocazie şi o dezvăluire: se ia în calcul schimbarea gazonului:

”Cred că pe Giuleşti e vorba de o ciupercă... E chiar foarte bun. Cred că a fost vorba de o ciupercă, dar am auzit că se va schimba gazonul şi vom reveni pe Giulesti când va fi gata”, a spus Cristi Săpunaru.

Noul stadion al Rapidului a fost inaugurat pe 26 martie 2022, deşi, iniţial, ar fi trebuit să fie gata în mai 2020. A costat aproape 40 de milioane de euro, are 14.050 de locuri şi este inclus în categoria UEFA 4.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare