Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a izbucnit chiar în timpul meciul Rapid - CS Mioveni: ”Mândria altora nu e suspendată. Nouă ne refuză penalty cu VAR!”

MM Stoica a izbucnit chiar în timpul meciul Rapid - CS Mioveni: ”Mândria altora nu e suspendată. Nouă ne refuză penalty cu VAR!”

Superliga

Comentarii

MM Stoica s-a enervat chiar în timpul meciului Rapid - CS Mioveni.

MM Stoica a decis să posteze un mesaj care a făcut referire la cele întâmplate în prima repriză a meciului dintre Rapid şi CS Mioveni. Managerul general de la FCSB a fost nemulţumit de deciziile care au fost luate de arbitri. 

MM Stoica nu a oferit prea multe detalii, dar a menţionat un penalty refuzat de VAR şi o eliminare. Cel mai probabil, el s-a referit la partida din etapa trecută contra celor de la FC Voluntari, scor 1-1, meci în care FCSB a pierdut din nou puncte importante în Superligă. 

”Mândria altora nu e suspendată. Nouă ne refuză penalty cu VAR!”

”Nouă ne refuză penalty cu VAR. Şi un pui de eliminare. Alţii, cărora mândria nu le e suspendată, au şansa de a fi pălmuiţi. Şi revin în meci. În rest, numai de bine”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica a transmis o ironie şi către Cristi Săpunaru, care a fost numit de fanii din Giuleşti ”mândria noastră”. Fundaşul experimentat a fost implicat în scandalul de la Târgu Jiu şi nu a fost suspendat. 

Afla mai multe despre: superligă-mm stoica-mioveni-rapid-fcsb 

viewscnt
Articole similare