Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta transferată în iulie la CFR Cluj s-a dus glonţ la Petrescu: "Plec! A venit la mine. Jucătorii nefericiţi mai bine pleacă" | EXCLUSIV

Vedeta transferată în iulie la CFR Cluj s-a dus glonţ la Petrescu: "Plec! A venit la mine. Jucătorii nefericiţi mai bine pleacă" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

La o lună după ce Nelu Varga l-a asigurat pe Dan Petrescu faptul că un fotbalist important nu va părăsi echipa, atacantul tot a plecat. "Bursucul" a confirmat despărţirea şi a dezvăluit că jucătorul a fost cel care a venit şi i-a spus care sunt motivele.

De ce a plecat Jefte de la CFR Cluj: "Jucătorii nefericiţi mai bine pleacă"

Pentru moment, banca tehnică a lui CFR Cluj nu suferă modificări. Dan Petrescu a rămas şi a dezvăluit ce scrie exact în contractul său, după ultima declaraţie în care Nelu Varga l-a contrat cu privire la obiectivul campioanei României. 

În schimb, lotul suferă o modificare. Dan Petrescu a confirmat plecarea lui Jefte Betancor, ajuns în iulie de la Farul Constanţa, pentru care Pafos a plătit deja suma de transfer. Totuşi, spaniolul nu a fost legitimat, iar Marius Bilaşco a explicat situaţia jucătorului. 

Jefte, dar şi alţi jucători plecaţi în această perioadă, au devenit nemulţumiţi şi au dat curs ofertelor sosite, a explicat Dan Petrescu. 

"Nu pot să te pui în faţa jucătorilor care vor să plece. Şi Graovac, şi Jefte au vrut să plece. Au avut oferte. N-ai cum. Dacă băiatul (n.r. - Graovac) a avut ofertă din Turcia, nu puteai să îi zici să nu plece, mai ales că a văzut că joacă, nu joacă. Devenise puţin memulţumit.

Jefte, la fel. A venit la mine <<Am o ofertă mai bună din Cipru>>. Orice jucător care nu e fericit mai bine să plece.

Dugandzic, nici el nu juca, era Debeljuh în formă fantastică. El a preferat (n.r. - să plece la Rapid Bucureşti). Eu îi apreciez pe toţi jucătorii ăştia, am avut o relaţie foarte bună cu toţi", a declarat Dan Petrescu la Orange Sport. 

În urmă cu o lună, odată cu aparţia informaţiilor că Yuri şi Jefte se pot transfera la Rapid Bucureşti, Dan Petrescu l-a sunat pe Nelu Varga, care l-a asigurat că cei doi rămân în Gruia. "Patronul a zis Doamne fereşte de aşa ceva, n-a vorbit nimeni cu nimeni, nu se ştie de unde a apărut această ştire. Pe Betancur eu l-am dorit, eu l-am adus, e aici cu noi, clubul l-a cumpărat, ar fi culmea acum să nu-l vrem.", spunea "Bursucul", care acum nu s-a mai putut opune dorinţei jucătorului. 

  • Gabriel Debeljuh, Cephas Malele, Rangelo Janga, Sergiu Buş, Daniel Birligea, Ze Gomes şi Emmanuel Yeboah sunt ceilalţi jucători care se bat pentru postul din centrul atacului. 

Dan Petrescu: "Nu mai avem la CFR Cluj generaţia de acum cinci ani"

CFR Cluj a transferat o echipă de start cu tot cu rezerve aproape, iar Dan Petrescu i-a cerut răbdare lui Nelu Varga, mai ales după ce cele două părţi au hotărât să continue. 

"Sunt 13 jucători noi. La niciun club din lumea asta la care mă uit şi eu... Mă uit la Milan. Pe De Ketelaere au dat 50 de milioane, ăla 60 de milioane şi nu sunt ceea ce trebuie în momentul de faţă, le trebuie timp. Nu mai avem generaţia de acum cinci ani, asta e altceva. Dacă se schimbă generaţiile, e greu", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj la Sport Report. 

Afla mai multe despre: jefte betancorcfr clujnelu vargadan petrescu jeftejefte transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare