Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga anunţă numele antrenorului de la CFR Cluj pregătit să stea pe bancă dacă Dan Petrescu pleacă: "Mereu a răspuns bine"

Nelu Varga anunţă numele antrenorului de la CFR Cluj pregătit să stea pe bancă dacă Dan Petrescu pleacă: "Mereu a răspuns bine"

CFR Cluj

Comentarii

Nemulţumirile s-au acutizat la CFR Cluj. După ce antrenorul Dan Petrescu s-a plâns, acţionarul Nelu Varga i-a răspuns cu nemulţumirile sale. De asmenea, afaceristul a anunţat numele antrenorului de la CFR Cluj care l-ar putea înlocui pe "Bursuc".

Nelu Varga, despre situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj

CFR Cluj a rămas la opt puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, şi nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape. 

În urmă cu câteva zile, Dan Petrescu a răbufnit, şi-a expus performanţele la CFR Cluj şi că e dispus să plece

Replica lui Nelu Varga a venit, iar acesta a confirmat că plecarea principalului s-ar putea produce, fără ca CFR Cluj să-i achite clauza de reziliere. Pregătit să-i ia locul temporar este Alin Minteuan, actualul secund al lui Dan Petrescu. 

"Noi nu suntem disperaţi să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru şi când am apelat la el mereu a răspuns bine şi a făcut lucruri bune. Nu luăm decizii pripite. Vom calcula totul, în funcţie de discuţia cu Dan", a declarat Nelu Varga pentru ProSport

Conducătorul a mai spus că o şedinţă cu Dan Petrescu va avea loc marţi, care ar putea fi decisivă, iar Nelu Varga i-a mai reproşat nemulţumirile expuse public, dar şi jucătorii pe care i-a adus pe salarii mari şi care n-au convins. 

"Mi-au adus jucători de 50 de mii de euro pe lună. Conducerea a făcut reducere la jucătorii care s-au dovedit alegeri greşite şi unde abordarea a fost greşită. El i-a adus, noi ne-am chinuit să scăpăm de cei cu salarii mari care nu jucau. Noi am plătit sume de bani pentru aceste erori.

Probabil şi-a îndeplinit obiectivele lui. Noi doream Champions League sau Europa League, nu Conference League. Dar asta este. Trebuie să vedem şi partea bună, că a calificat echipa măcar în Conference", a mai spus Nelu Varga pentru sursa citată. 

CFR Cluj l-ar putea instala antrenor pe fostul selecţioner al României, dacă Dan Petrescu va pleca. 

Afla mai multe despre: dan petrescunelu vargaalin minteuan 

viewscnt
Articole similare