Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, reacţie genială când a văzut cât de mare este ”bileţelul” trimis de Mirel Rădoi jucătorilor. :) A încercat să pară serios când a comentat faza

Panduru, reacţie genială când a văzut cât de mare este ”bileţelul” trimis de Mirel Rădoi jucătorilor. :) A încercat să pară serios când a comentat faza

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru s-a amuzat când a văzut dimensiunile ”bileţelului” pe care Mirel Rădoi l-a trimis jucătorilor, cu indicaţii tactice pe el, în timpul derby-ului cu FCSB.

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu FCSB, după două penalty-uri (câte unul pentru fiecare echipă) şi autogolul lui Oaidă.

 

În minutul 88, Mirel Rădoi a surprins şi a stârnit amuzament după ce le-a trimis jucătorilor din teren indicaţii tactice scrise pe o coală de hârtie neobişnuit de mare pentru astfel de decizii.

Basarab Panduru, reacţie genială când a văzut bileţelul trimis de Mirel Rădoi

De multe ori antrenorii au fost văzuţi în timpul meciurilor când le transmit jucătorilor din teren indicaţii tactice scrise pe un bileţel mic de hârtie.

Mirel Rădoi a încercat un gest similar, dar bileţelul n-a fost deloc discret.

În minutul 88, antrenorul Universităţii Craiova le-a înmânat jucătorilor o foaie dintr-o agendă pe care a trecut mai multe indicaţii tactice.

Dimensiunea ”bileţelului” a stârnit amuzament pe net, dar şi în studioul Orange Sport. Silviu Tudor Samuilă, Basarab Panduru şi Andrei Vochin au comentat zâmbind gestul lui Mirel Rădoi.

Silviu Tudor Samuilă (amuzat): Aţi mai văzut aşa ceva? Adică ce este acel bilet?

Panduru (ironic): Nu mi se pare chiar aşa mare. Adică putea să ia foaia aia mare pe care scrie echipa. Nu ştiu cât are aia, 70-80 (n.r. cm) pe un metru şi ceva, să o scoată, să se uite pe ea, că e cam acelaşi lucru. Am văzut bileţele mici, pe care să le lui, să te uiţi la ele... Dar ditamai foaia asta, nu. Dar probabil că aia i-a fost la îndemână şi... da, ţi-a fost mai uşor aşa.

Vochin: Papp i-a zis lui Căpăţână: ”vezi că scrie şi despre tine. Vino încoa!”. Dar eşti sigur că

Panduru: Nu, dar nu dă bine aşa când vezi că trimite foi?

Universitatea Craiova s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în meciul cu formaţia FCSB, în etapa a 11-a a Superligii.

În minutul 32 al meciului de la Craiova, Mitrea a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Tamm la Markovic.

Andrea Compagno a restabilit egalitatea, tot din penalti, în minutul 45+6. Craiovenii au trecut în avantaj cu un autogol al lui Oaidă (min. 66). FCSB a ajuns la a şasea partidă fără victorie.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare