Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica acuză arbitrajul: ”Alo, domnu’ Radu Petrescu”. La ce fază reclamă un penalty pentru FCSB: ”E procedeu de lupte”

VIDEO | Mihai Stoica acuză arbitrajul: ”Alo, domnu’ Radu Petrescu”. La ce fază reclamă un penalty pentru FCSB: ”E procedeu de lupte”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat după meciul pierdut de FCSB în compania Universităţii Craiova, meci ce a fost decis de două goluri din penalty şi de un autogol. Oficialul roş-albaştrilor a acuzat arbitrajul şi susţine că echipa sa merita să primească un penalty la începutul reprizei secunde.

FCSB a contabilizat un nou rezultat negativ în campionat. Eşecul cu Universitatea Craiova a complicat şi mai mult situaţia din clasament.

Cu doar opt puncte acumulate în nou părtide jucate, vicecampioana se află pe un modest loc 14, iar şansele pentru accederea în play-off se micşorează după fiecare etapă, în condiţiile în care echipa lui Nicolae Dică a înregistrat o singură victorie.

Duelul din Bănie a fost decis de două goluri marcate în prima repriză din penalty şi de un autogol al lui Răzvan Oaidă.

VIDEO | Mihai Stoica acuză arbitrajul: ”Alo, domnu’ Radu Petrescu”. Reclamă un penalty pentru FCSB: ”E procedeu de lupte”

Deşi au ieşit discuţii cu privire la lovitura de pedeapsă acordată FCSB-ului şi transformată de Compagno, conducerea roş-albaştrilor a reacţionat şi ea, reclamând alte faze în care trebuiau dictate lovituri de la 11 metri.

Mihai Stoica a adus în prim-plan o fază petrecută în careul Craiovei, în minutul 48, atunci când, la un corner, Mitrea l-a împiedicat pe Compagno să ajungă la minge.

Managerul general a cerut explicaţii centralului Radu Petrescu şi arbitrului din cabina VAR, Andrei Chivulete, pentru că nu au revăzut faza.

”Alo, domnu’ Radu Petrescu (care te uiţi foarte atent) şi domnu’ Chivulete de la VAR, e procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno.

Nu chiar ce i s-a întâmplat lui Dawa cu Anderlecht, dar tot penalty. Iar, având în vedere că bate bine al nostru, cam viciere. Că se făcea 2-1 pentru noi…”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

La respectiva postare, oficialul celor de la FCSB a adăugat şi un clip video cu faza petrecută la începutul reprizei a doua drept dovadă.

După un nou eşec în campionat, postul lui Nicolae Dică este din ce în ce mai incert, iar Gigi Becali a explicat care este situaţia actuală a antrenorul de 42 de ani.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare