Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, uluit! Arbitrul de rezervă, gest care l-a lăsat mască la faza penalty-ului neacordat FCSB

MM, uluit! Arbitrul de rezervă, gest care l-a lăsat mască la faza penalty-ului neacordat FCSB

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit ce gest a făcut arbitrul de rezervă al meciului FCSB - Anderlecht, care l-a lăsat mască pe oficialul FCSB. MM s-a dus să discute cu al patrulea oficial al partidei şi acesta "s-a uitat aşa..." în momentul când managerul FCSB a cerut explicaţii.

Arbitrul Sebastien Gishamer nu a acordat un penalty clar pentru FCSB în meciul cu Anderlecht, din grupele Conference League, iar decizia sa a provocat indignare în tabăra roş-albaştrilor. Mihai Stoica a dezvăluit că s-a lovit de indiferenţa arbitrului de rezervă când a cerut explicaţii.

MM, uluit! Arbitrul de rezervă, gest care l-a lăsat mască la faza penalty-ului neacordat FCSB

FCSB n-a primit un penalty clar în prima repriză a partidei cu Anderlecht, din grupele Conference League. Rând pe rând, specialiştii au căzut de acord că roş-albaştri ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă din partea arbitrului Gishamer după un fault evident la Dawa, nesancţionat însă.

La aproape 24 de ore după meciul cu Anderlecht, Mihai Stoica a fost invitat la Orange Sport şi a dezvăluit că un gest al celui de-al patrulea arbitru al partidei de pe Arena Naţională l-a lăsat mască. MM s-a lovit de indiferenţa lui Christopher Jaeger, arbitrul de rezervă al meciului.

"M-am dus la al patrulea oficial, se uita aşa... N-ai cum să nu vezi. Acolo au fost lupte, wrestling. Ce ar fi trebuit să mai facă?", a spus Orange Sport.

De aceeaşi părere cu managerul FCSB-ului, cu privire la faza penalty-ului, este şi Basarab Panduru, care nu concepe cum nu s-a arătat punctul cu var în favoarea vicecampioanei României după faza petrecută în careul lui Anderlecht.

După două etape scurse din Conference League, FCSB ocupă locul trei, cu un punct.

Afla mai multe despre: mihai stoicaarbitrugestfcsbanderlecht,  

viewscnt
Articole similare