Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, noi atacuri la adresa arbitrilor: ”Viciere de rezultat! Toţi sunt neatenţi în defavoarea noastră”. Ce jucători a remarcat după remiza cu Anderlecht | EXCLUSIV

MM, noi atacuri la adresa arbitrilor: ”Viciere de rezultat! Toţi sunt neatenţi în defavoarea noastră”. Ce jucători a remarcat după remiza cu Anderlecht | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a reuşit să obţină primul punct din grupele Conference League, după ce a remizat împotriva lui Anderlecht, scor 0-0. În urma partidei, MM Stoica a tras concluziile, spunând că este vorba, din nou, de o viciere de rezultat.

Dacă forma FCSB-ului din campionat este sub orice critică şi ar putea costa-o în cursa pentru play-off, prestaţiile echipei în Conference League, sub comanda lui Nicolae Dică, au fost în general impresionanate.

După un meci bun împotriva lui West Ham, marcat de penalty-ul controversat acordat ”ciocănarilor”, roş-albaştrii au reuşit să îi ţină piept lui Anderlecht.

În final, partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, însă echipa pregătită de Nicolae Dică se poate simţi neîndreptăţită, din cauza unei faze petrecute în prima repriză.

MM Stoica a acuzat, din nou, arbitrul de viciere de rezultat şi a afirmat că echipa sa este ”furată” constant în cupele europene.

Totuşi managerul general de la FCSB a notat că ”sunt şi plusuri” după acest meci. MM i-a remarcat pe Malcom Edjouma, Vali Creţu şi Alex Pantea pentru prestaţiile lor.

MM Stoica acuză arbitrajul după remiza dintre FCSB şi Anderlecht

Concluziile mele sunt că am avut penalty... viciere de rezultat, asta e concluzia. Cu West Ham era 1-0 pentru noi şi a inventat arbitrul penalty.

Dacă tot nu e VAR, de ce să nu avem rezultate viciate mereu când jucăm în Conference League? Cu Beer Sheva a respins un fundaş de pe linie porţii, nu s-a dat penalty.

Cu Schalke, în Champions League, le-a dat portarul lor un pumn în cap lui Piovaccari de a făcut comoţie, nu a dat penalty. Asta e soarta noastră. Toţi arbitrii sunt neatenţi în defavoarea noastră.

Am avut o problemă, am început foarte bine, dar, prin minutul 20, Edjouma... aţi văzut că a primit ingrijiri medicale, nu a mai putut să facă sprint, iar astea ne-a costat, pentru că el e un jucător extrem de important.

În Europa, luaţi meciul cu West Ham şi începutul meciului cu Anderlecht, Edjouma a făcut diferenţa. Cred că mai e de apreciat evoluţia unui jucător, care a fost excepţional, Creţu.

Nu am văzut faza, nu ştiu dacă a fost penalty pentru ei, dar Creţu a făcut un joc defensiv de excepţie. Iar un alt jucător care a făcut un joc foarte bun a fost Pantea.

Nu a jucat poziţia lui, are 19 ani de abia împliniţi. Sunt şi plusuri. pantea şi-a făcut treaba, nu are ce să îi reproşeze nimeni”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare