Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un ditamai faultul”. Răbufnirea lui Basarab Panduru după FCSB - Anderlecht 0-0: ”Îl trage şi de umăr, şi de cap, şi de şold, de toate” | EXCLUSIV

”E un ditamai faultul”. Răbufnirea lui Basarab Panduru după FCSB - Anderlecht 0-0: ”Îl trage şi de umăr, şi de cap, şi de şold, de toate” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a reacţionat după meciul încheiat la egalitate între FCSB şi Anderlecht, în etapa a doua din Conference League. Expertul Orange Sport a reclamat faza din minutul 29, în urma căreia consideră că FCSB trebuia să primească un penalty clar.

FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

În minutul 29 al duelului, FCSB a cerut penalty la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic. Mai mult, l-a avertizat cu un ”galben” pe Darius Olaru pentru proteste.

Răbufnirea lui Basarab Panduru după FCSB - Anderlecht 0-0: ”Îl trage şi de umăr, şi de cap, şi de şold, de toate” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a tras şi el concluzii după meciul încheiat fără goluri pe Arena Naţională. Acesta este de părere că FCSB a fost viciată clar de arbitraj, întrucât merita o lovitură de pedeapsă fără dubii la faza cu pricina petrecută în careul formaţiei belgiene.

Totodată, Panduru are aceeaşi opinie şi despre CFR Cluj, campioana României fiind şi ea dezavantajată de o decizie de arbitraj la faza petrecută în minutul 25 al partidei cu Sivasspor.

”Nu mă gândeam (n.r. că va juca aşa bine FCSB), Anderlecht nu are mare echipă, dar a fost un joc bunicel, au jucat, au avut câteva ocazii, au întâlnit o echipă diferită de Sivasspor, de exemplu.

Adică mult mai legată, care parcă juca altfel de fotbal, dar rezultatul nu ştiu dacă este corect, avem o fază în minutul 29, pe care trebuie să discutăm.

Acolo, după părerea mea, e un mare penalty la Dawa. E un ditamai faultul, îl trage şi de umăr, şi de cap, şi de şold, de toate, nu aveai cum să nu dai penalty acolo.

Faptul că nu e VAR i-a costat şi pe unii, şi pe alţii, adică şi pe CFR, şi pe FCSB, dar, per ansamblu, a fost un meci bun, contra unei echipe nu bune, dar care a încercat să joace fotbal”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbconference league 

viewscnt
Articole similare