Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, şocat după ce s-a uitat peste lotul lui Sivasspor: ”Era să cad”. CFR, învinsă de o echipă cu nicio victorie în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, şocat după ce s-a uitat peste lotul lui Sivasspor: ”Era să cad”. CFR, învinsă de o echipă cu nicio victorie în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Joi seara, în a doua etapă din grupele Conference League, CFR Cluj a fost învinsă de Sivasspor, formaţie care nu câştigase niciun meci în acest sezon. Înaintea partidei, Basarab Panduru a analizat lotul turcilor şi a recunoscut că a avut un şoc când a văzut numele Ahmed Musa (29 de ani).

Repartizată într-o grupă cu Slavia Praga, Sivasspor şi Ballkani, era anticipat că CFR Cluj se va lupta împotriva cehilor şi turcilor pentru a se califica în primăvara europeană.

După două etape, campioana României are doar un punct şi nici nu a dat încă peste favorita Slavia Praga, pe care o va înfrunta în următoarele două runde.

Sivasspor nu câştigase niciun meci până acum în acest sezon, dar a reuşit să se impună în Gruia, deşi, e drept, a făcut-o cu destulă şansă.

CFR Cluj putea primi un penalty în primele minute, iar, cu câteva zeci de secunde înainte de deschidere scorului, ardelenii probabil că ar fi trebuit să fie în avantaj.

Înaintea partidei, Basarab Panduru puncta că acesta este cel mai bun moment pentru CFR să îi înfrunte pe turci, întrucât aceştia nu simţiseră încă gustul victoriei.

Iată că acum l-au simţit, iar echipa pregătită de Dan Petrescu are şanse din ce în ce mai mici de a prinde măcar locul doi din grupă, dar mai sunt destule etape.

Basarab Panduru, şocat după ce s-a uitat peste lotul lui Sivasspor

Totuşi, un alt aspect l-a şocat pe Panduru înaintea partidei. Expertul Orange Sport a văzut că Ahmed Musa evoluează acum pentru Sivasspor şi a fost surprins că acesta nu e ”dinozaur”.

Sunt acolo nişte jucători care într-un anumit timp nu erau niciodată de campionatul nostru, ci de alte campionate, mă refer aici la Max Gradel, care a fost fotbalist.

Ştii ce mă aşteptam? Să văd un dinozaur în Ahmed Musa şi, când mă uit acolo, era să cad. 29 de ani Ahmed Musa, care juca pe vremuri cu Vagner Love la CSKA Moscova.

Au câţiva jucători buni. [...] Îi prinde în cel mai bun moment posibil, cum să prinzi o echipă care nu câştigă niciun meci de la începutul sezonului?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Ahmed Musa este un nume bine cunoscut în rândul jucătorilor de FIFA, acesta fiind o ”legendă” graţie vitezei pe care o avea în ediţii mai vechi ale jocului.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare