Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, discuţie la miezul nopţii cu Gigi Becali! Remiza cu Voluntari, fatală? ”L-a asigurat” | EXCLUSIV

Dică, discuţie la miezul nopţii cu Gigi Becali! Remiza cu Voluntari, fatală? ”L-a asigurat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Revenit pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică (42 de ani) a reuşit să califice echipa în grupele unei competiţii europene pentru prima dată în ultimii cinci ani, dar rezultatele din campionat nu s-au ridicat la nivelul celor obţinute în preliminariile Conference League.

Revenit pe banca FCSB-ului la începutul acestui sezon, după plecarea lui Toni Petrea, Nicolae Dică a reuşit să califice echipa în grupele unei competiţii europene pentru prima dată în ultimii cinci ani.

La ultima calificare, tot Dică se afla pe banca vicecampioanei, iar acesta reuşea atunci să îi conducă pe roş-albaştri către primăvara Europa League.

Însă, FCSB nu mai are în prezent un lot la fel de valoros sau experimentat ca cel de atunci, iar forma din campionat demonstrează acest lucru, vicecampioana având doar o victorie din opt etape.

După remiza cu Voluntari, în care a fost egalată la ultima fază, s-a sugerat că Nicolae Dică ar putea să îşi piardă postul pe banca tehnică a FCSB-ului.

Imediat după meci, la miezul nopţii, antrenorul a fost contactat de patron, iar acesta l-a asigurat că postul său este în siguranţă indiferent de rezultatul din următorul meci, cu Anderlecht.

Dică, discuţie la miezul nopţii cu Gigi Becali

Dică menţionase că are susţinerea patronului la ultima conferinţă de presă, iar această informaţie a fost confirmată de reporterul Orange Sport Anda Maxim, care a fost prezentă la duelul dintre FCSB şi Anderlecht.

Nicolae Dică a ales să facă mai multe schimbări, vor exista surprize în primul 11, două vedete vor fi lăsate pe bancă, nu vă pot dezvălui încă despre cine este vorba, vom afla mai târziu.

Vor fi schimbări atât în compartimentul ofensiv, cât şi în cel defensiv. (n.r. îi poate fi în pericol postul lui Dică dacă pierde în seara asta?) Nu i se poate pune postul sub semnul întrebării.

A avut o discuţie cu patronul Gigi Becali imediat după partida cu FC Voluntari, iar acesta l-a asigurat că va continua pe banca celor de la FCSB indiferent de rezultatul cu Anderlecht.

Toată lumea se gândeşte mai mult la derby-ul de duminică, împotriva celor de la Universitatea Craiova”, a dezvăluit Anda Maxim.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare