Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îţi simţi postul în pericol?”. Răspunsul sincer oferit de Nicolae Dică înainte duelului cu Anderlecht

”Îţi simţi postul în pericol?”. Răspunsul sincer oferit de Nicolae Dică înainte duelului cu Anderlecht

FCSB

Comentarii

Deşi de abia a fost instalat pe banca FCSB-ului, deja se vorbeşte despre o posibilă plecare a lui Nicolae Dică (42 de ani). Dacă rezultatele din campionat nu au fost cele dorite, măcar cele din cupele europene au fost pe placul patronului.

Nicolae Dică a revenit la FCSB după aproape patru ani, odată cu plecarea lui Toni Petrea pe banca tehnică a echipei. Dornic ca patronul să nu se mai implice, noul antrenor a convenit cu Becali că nu va interveni până la jumătatea campionatului măcar.

Înţelegerea dintre cei doi era că, atât timp cât echipa merge bine, Dică primeşte libertate maximă. Iar cât de bine merge echipa avea să fie evaluat în etapa a 15-a.

Iată că vicecampioana a disputat opt runde şi încă are o singură victorie şi doar opt puncte. Helmut Duckadam a sugerat că postul lui Nicolae Dică ar putea fi în pericol, dar antrenorul FCSB-ului nu e de acord.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Anderlecht, tehnicianul vicecampioanei a fost întrebat dacă se simte de parcă postul său pe banca tehnică este în pericol.

Dică a răspuns, sincer şi ferm, <<nu!>>, punctând că prin calificarea în grupele Conference League şi-a asigurat ceva ”credit” cu patronul.

”Îţi simţi postul în pericol?”.

"(n.r. îţi simţi postul în pericol?) Nu! Am calificat echipa în Conference League după cinci ani de zile, dacă nu o calificam nu mai eraţi aici la conferinţă, eu nu mai eram aici.

Nu am nicio presiune, am încredere în ceea ce fac, putem duce echipa acolo unde îi e locul, sunt un om pozitiv, ştiu că lucrurile excepţionale li se întâmplă celor care nu renunţă, eu nu renunţ.

Nu ştiu de ce se vorbeşte la noi după o lună şi ceva de demiterea antrenorului.  Liverpool ce să facă? Să dea antrenorul afară că este pe locul 8 în campionat? Eu am venit de o lună de zile, de o lună şi jumătate.

Cât timp am susţinerea patronului şi ştiu ce fac la antrenament, văd că jucătorii aplică ceea ce fac la antrenamente, am încredere în ceea ce fac. Bineînţeles, discut cu patronul după fiecare joc", a spus Nicolae Dică.

Totuşi, în cazul în care rezultatele încă nu sunt cele dorite la jumătatea sezonului regular, exista reala posibilitate ca Gigi Becali să se apuce iar de ”prostii”.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare