Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nana Falemi se amuză pe seama începutului modest de sezon al FCSB-ului: ”Conducerea nu are pretenţii mari, vrea să fie campioana play-out-ului”

Nana Falemi se amuză pe seama începutului modest de sezon al FCSB-ului: ”Conducerea nu are pretenţii mari, vrea să fie campioana play-out-ului”

FCSB

Comentarii

După opt partide disputate în Superligă, FCSB a reuşit să îşi treacă în cont o singură victorie, împotriva Chindiei. În prezent, roş-albaştrii se află pe loc de baraj, iar play-off-ul pare a fi la mare distanţă de echipa pregătită de Nicolae Dică.

După o absenţă de cinci ani din grupele cupelor europene, FCSB a reuşit să îşi atingă primul obiectiv din acest sezon, după ce a trecut de preliminariile Conference League.

Echipa pregătită de Nicolae Dică a fost nevoită să le învingă pe Saburtalo (Georgia), Dunajska Streda (Slovacia) şi Viking (Norvegia) pentru a se califca în grupe.

Dacă roş-albaştrii şi-au atins obiectivul european, în campionatul intern situaţia nu este la fel de bună: după opt partide, vicecampioana a însumat opt puncte.

O victorie, cinci remize şi două înfrângeri au obţinut până acum jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică, aceştia începând să aibă emoţii în legătură cu intrarea în play-off.

Gigi Becali şi MM Stoica au recunoscut că FCSB este în pericol să rateze play-off-ul dacă va continua aşa, iar Nana Falemi s-a amuzat pe seama faptului că fosta sa echipă a început sezonul astfel.

Nana Falemi se amuză pe seama începutului modest de sezon al FCSB-ului

Fostul fundaş, care a evoluat atât pentru Steaua, cât şi pentru FCSB, a dezvăluit că va fi prezent la meciul cu Anderlecht, unde aşteaptă o figură frumoasă din partea bucureştenilor.

Însă, în campionat, Falemi glumeşte că obiectivul campioanei este să câştige play-out-ul, iar apoi barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League.

Joi (n.r. la meciul cu Anderlecht), o să fiu pe stadion cu trei prieteni de-ai mei, o să fie un meci tare, mai ales că acum a căpătat încredere după meciul cu West Ham, băieţii înţeleg care e nivelul competiţiei.

Mă aştept ca Steaua (n.r. FCSB) să joace ofensiv, cu 40.000 de oameni în tribună nu o văd apărându-se, o văd atacând din primul moment.

În campionat are probleme pentru că nu are un lot suficient de puternic ca să poată să ducă un nivel ridicat, iar echipa a doua nu e suficient de experimentată.

Conducerea nu are pretenţii prea mari, cred că vrea să fie campioana play-out-ului şi să joace în Europa de pe poziţia asta”, a declarat Nana Falemi.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare