Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nou transfer la FCSB! Fostul jucător al Farului ar fi semnat cu vicecampioana României

Nou transfer la FCSB! Fostul jucător al Farului ar fi semnat cu vicecampioana Românieigalerie foto

FCSB

Comentarii

Deşi perioada de mercato a luat sfârşit pe 5 septembrie, echipele din Europa se mai pot întări şi în afara acesteia, atât timp cât jucătorii transferaţi sunt liberi de contract. După ce l-a adus pe Billel Omrani pe gratis, FCSB ar mai fi transferat un fotbalist.

La începutul acestei perioade de mercato, Gigi Becali afirma că FCSB nu va face transferuri importante, întrucât nu era dispus să mai investească bani din propriul buzunar.

Planul ar fi fost să se aducă doar înlocuitori pentru plecaţii Vinicius şi Andrei Miron şi accidentatul Iulian Cristea, astfel că au sosit la club Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna.

Însă, datele problemei s-au schimbat după primele trei meciuri ale sezonului. În urma remizei cu U Cluj şi înfrângerile cu Saburtalo şi Rapid, Becali şi-a deschis portofelul.

Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică în locul lui Toni Petrea şi a primit din partea patronului misiunea de a lega o echipă care se poate lupta la titlu şi care poate fi competitivă în Conference League.

Fostul jucător al Farului ar fi semnat cu FCSB

Becali a investit masiv în transferuri, peste cinci milioane de euro, şi i-a transmis antrenorului că trebuie să îi facă pe unii dintre nou-veniţi să evolueze cât mai bine cât mai rapid, pentru a îi putea vinde.

Dică deja avea 10 jucători noi sub comandă, iar Gsp anunţă că acum ar mai fi primit unul, după ce Boban Nikolov (28 de ani) ar fi semnat cu vicecampioana.

Fotbalistul care a fost crescut de Viitorul, actuala Farul, pentru care a evoluat în perioada 2010-2015, este liber de contract de la începutul verii, după despărţirea de Sheriff Tiraspol.

Internaţionalul macedonean se află în aceeaşi situaţie în care se afla şi Omrani: perioada de mercato a luat final, campionatele sunt în plină desfăşurare, iar el încă nu şi-a găsit echipă.

Însă, conform sursei citate, Nikolov ar fi semnat acum cu vicecampioana, probabil fiind adus la club pentru a suplini plecarea lui Vadim Raţă, care a fost legitimat la FCSB doar trei săptămâni.

Boban Nikolov a fost parte din echipa lui Sheriff Tiraspol la victoria faimoasă cu Real Madrid, din ultimul sezon al UCL.

Afla mai multe despre: boban nikolov 

viewscnt
Articole similare