Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, dezvăluiri în direct despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali: ”Nu se bagă peste mine. Mi-a spus doar că vrea bani pe anumiţi jucători!” EXCLUSIV

Dică, dezvăluiri în direct despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali: ”Nu se bagă peste mine. Mi-a spus doar că vrea bani pe anumiţi jucători!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dică a oferit mai multe detalii la OrangeSport despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali.

Dică s-a întors la FCSB şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali. Antrenorul a revenit la echipă într-un moment greu. Echipa era aproape de a fi eliminată din Conference League. 

După venirea lui, FCSB a fost de neoprit pe piaţa transferurilor şi a cumpărat tot ce a dorit din Liga 1. Dică a reuşit să califice echipa în grupele Conference League, dar în campionat, FCSB nu s-a regăsit. 

Becali a anunţat că de acum FCSB va juca un anumit sistem, dând de înţeles că decide la echipă. Totuşi, Dică recunoaşte că Becali nu intervine peste el. Antrenorul a explicat de ce a ales să joace un anumit sistem în ultimele meciuri ale echipei.

”Nu se bagă peste mine. Mi-a spus dar că vrea bani pe anumiţi jucători!” 

”La meciul cu Farul a jucat un  4-3-3 defensiv. Şi un 4-3-3 ofensiv în anumite momente, unde ne-am deschis. Nu ştiu câtă lume a văzut asta. Eu i-am explicat şi patronului. Sistemul se poate schimba. Da, a fost ideea mea. Am avut o discuţie cu patronul. 

Vreau să schimb sistemul, vreau să schim aranjarea. Asta a fost discuţia cu el. Nu e vorba de idee. Eu vorbesc cu staff-ul. În funcţie de lotul pe care îl am. Dacă nu am jucători, nu joc. Cu jucătorii de la mijlocul terenului în sus, au fost nişte discuţii. Eu i-am întrebat. 

Unde te simţi bine, unde te vezi. Eu m-am dus atunci cu Tavi decar. Dar din ce am vorbit cu Tavi, nu poate juca cu spatele la poartă.

Eu sper să găsesc un sistem în care toţi să joace bine. Nu s-a băgat niciodată peste mine. Eu am avut o discuţie înainte cu el, în care am vorbit cu el. El a zis că a plătit anumite sume pe jucători şi că îşi doreşte să încaseze bani pe ei”, a spus Dică, la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: fcsb-dică-becali 

viewscnt
Articole similare