Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea momentului. Basarab Panduru a anunţat cu cine ţine în războiul fără sfârşit FCSB - CSA Steaua | EXCLUSIV

Dezvăluirea momentului. Basarab Panduru a anunţat cu cine ţine în războiul fără sfârşit FCSB - CSA Steaua | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru, fost jucător la Steaua Bucureşti, s-a pronunţat în privinţa războiului dintre FCSB şi CSA Steaua.

Războiul juridic dintre FCSB şi CSA Steaua a divizat fotbalul românesc în două tabere adverse, iar mai multe voci importante şi-au arătat susţinerea pentru una sau pentru alta.

Basarab Panduru a anunţat care este echipa sa favorită dintre FCSB şi CSA Steaua

A venit şi rândul lui Basarab Panduru. După ce a fost multă vreme imparţial cu privire la acest subiect foarte dezbătut în media românească, fostul component al Generaţiei de Aur şi-a arătat susţinerea pentru una dintre cele două rivale.

Panduru a dezvăluit că ţine cu CSA Steaua, pe care o consideră adevărata Steaua, cea care are în palmares Cupa Campionilor Europeni, cel mai important trofeu cucerit de o echipă românească la nivel de cluburi în istorie.

”Acum tot cu Steaua din Liga 2 ţin. Fiecare cu ce vrea. Nu mai terminăm discuţia asta niciodată. Întotdeauna am întrebat, cine are Cupa Campionilor în palmares.

Asta e singura întrebare. Cine o are în palmares? CSA Steaua. Nu e aia Steaua atunci?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În prezent expert permanent Orange Sport, Basarab Panduru a evoluat la Steaua la începutul anilor '90.

În 1995 a făcut pasul spre străinătate, în Portugalia, unde a jucat la Benfica, în două rânduri, Porto şi Salgueiros, dar şi în Elveţia, la Xamax.

De curând, înaintea derby-ului dintre Steaua şi Dinamo, din Liga 2, câştigat în cele din urmă de formaţia antrenată de Daniel Opriţa, scor 2-1, Basarab Panduru a precizat că se va uita la duelul care a avut loc pe Arena Naţională.

"Eu cred că vor fi vreo 20 de mii de spectatori. Şi mă uit şi la meci", afirma fostul mare internaţional, înaintea derby-ului Dinamo - Steaua.

După incidentele avute la duelul dintre cele două rivale, de pe Arena Naţională, au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale.

Actualmente în Liga 2, Steaua nu are nici în acest sezon drept de promovare în prima divizie, iar fanii au criticat în mai multe rânduri faptul că nu se fac demersuri pentru a se realiza accederea în primul eşalon.

În momentul de faţă, după şase etape scurse din divizie secundă, Steaua ocupă locul patru, cu 14 puncte.

Afla mai multe despre: steauafcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare