Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit nota de plată! 75 de sancţiuni contravenţionale aplicate după meciul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2

A venit nota de plată! 75 de sancţiuni contravenţionale aplicate după meciul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2

Dinamo București

Comentarii

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că după meciul Dinamo - CSA Steaua, disputat vinerea trecută în Liga 2, au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 125.050 lei.

Astfel, au fost întocxmite 62 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare şi 13 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare;

De asemenea, au fost întocmite 10 acte de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală privind săvârşirea unor infracţiuni şi au fost identificaţi 19 autori, astfel:

- opt acte de constatare conform prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare;

- un act de constatare conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare;

- un act de constatare pentru faptele de "ultraj", "distrugere" şi "tulburarea ordinii şi liniştii publice", acesta fiind înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Jandarmeria anunţă că au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale complementare, constând în măsura interzicerii accesului la competiţiile sportive similare.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare.

CSA Steaua s-a impus în meciul cu Dinamo, scor 2-1, vinerea trecută, pe Arena Naţională, în etapa a şasea din Liga 2 Casa Pariurilor.

Cu aproape o oră înainte de startul partidei, în tribune au avut loc incidente, fanii celor două echipe aruncând cu diverse obiecte către suporterii adverşi. Câţiva suporteri au fost evacuaţi.

Partida a început cu o întârziere a aproximativ şapte minute, din cauza materialelor pirotehnice aruncate de suporteri.

Afla mai multe despre: dinamo - csa steaua 

viewscnt
Articole similare