Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aspectul evenimentului de gală al Stelei care l-a deranjat pe Panduru: ”Putea să vină toată lumea” | EXCLUSIV

Aspectul evenimentului de gală al Stelei care l-a deranjat pe Panduru: ”Putea să vină toată lumea” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Iulian Miu şi Basarab Panduru au comentat evenimentul care va avea loc pe stadionul Ghencea cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înfiinţarea Stelei.

Punctul central al evenimentului de gală va fi meciul demonstrativ dintre ”Legendele Stelei” şi ”Legendele Echipei Naţionale a României”.

Iulian Miu, oficial al clubului din Liga 2, a anunţat ce nume uriaşe din istoria Stelei şi a echipei naţionale vor lua parte la sărbătoarea din Ghencea.

”Au fost invitaţi mulţi, dar unii nu au putut să ajungă. Au o anumită vârstă şi cred că e greu să mai joace. Dar vor fi mulţi. Vine şi Victor Piţurcă, Lăcătuş, Tudorel Stoica, Majearu, acea generaţie din 86. Venim şi noi ăştia mai mici ca să ajutăm, care mai putem să ne mişcăm.

Trebuia să vină Stelea, dar nu ştim dacă va ajunge, Dorinel Munteanu, Sabău, Popescu, a fost chemat şi Hagi, foarte mulţi dintre foştii internaţionali care au jucat şi au făcut performanţă. E şi Adrian Ilie, care să vedem unde va juca, Contra, Raţ, Moldovan.

Anghel Iordănescu va fi antrenor la Steaua, iar Mircea Lucescu la echipa naţională”, a anunţat Iulian Miu, la Orange Sport. 

Aspectul evenimentului de gală al Stelei care l-a deranjat pe Panduru: ”Putea să vină toată lumea” | EXCLUSIV

O parte dintre cei invitaţi nu vor putea ajunge, fapt ce a atras atenţia lui Basarab Panduru. Prezent în studio, acesta a explicat că evenimentul putea avea loc în altă zi, deoarece tot marţi, naţionala României condusă de Edi Iordănescu va juca în compania Bosniei, în etapa a doua din grupele Ligii Naţiunilor.

De asemenea, expertul Orange Sport a primit un tricou al Stelei cu numărul ”10”, pe care l-a arătat în faţa camerelor, glumind pe seama faptului că nu l-ar mai încăpea: ”E cam subţirel tricoul”.

”Eu cred că, cu puţină atenţie, putea fi mutat într-o zi în care toată lumea putea să vină. Pentru că să pui meciul acesta peste un meci al echipei naţionale, chiar dacă este de Liga Naţiunilor, este puţin complicat. Sunt foarte mulţi jucători şi foşti jucători care nu au cum să vină. Să pui unul peste altul nu ştiu dacă este ok.

Dar lumea poate să vină la stadion, să fie sărbătoare, să fie frumos. Eu am primit un tricou, cu care trebuia să joc. Le mulţumesc celor de la Steaua. Nu ştiu dacă mai intră pe mine (n.r. râde). Nu voi fi acolo, dar mi-aş dori ca stadionul să fie plin şi să vadă foşti mari jucători”, a adăugat şi Panduru.

AS47 a publicat loturile complete ale celor două echipe, ”Legendele Stelei” şi ”Legendele Echipei Naţionale a României”, care se vor întâlni marţi, în Ghencea. Meciul demonstrativ va începe cu orele 20:00.

Afla mai multe despre: pandurusteaua 

viewscnt
Articole similare