Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au fost lupte, wrestling”. Mihai Stoica, nou atac la adresa arbitrajului după FCSB - Anderlecht: ”Lasă-ne să vedem dacă dăm gol din penalty” | EXCLUSIV

”Au fost lupte, wrestling”. Mihai Stoica, nou atac la adresa arbitrajului după FCSB - Anderlecht: ”Lasă-ne să vedem dacă dăm gol din penalty” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica este de părere că FCSB trebuia să beneficieze de un penalty la faza în care a fost implicat Joyskim Dawa şi portarul lui Anderlecht.

FCSB şi Anderlecht au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida de pe Arena Naţională, din etapa a doua din cadrul grupelor Conference League.

Vicecampioana României a făcut un joc solid, soldat cu mai multe faze de poartă, dar jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică nu au reuşit să găsească drumul spre gol.

Dar şi arbitrajul a avut un cuvânt greu de spus în rezultatul final. Clubul bucureştean a reclamat un penalty nedat la o fază ce a avut loc în minutul 29 al partidei, la un contract între Joyskim Dawa, fundaşul roş-albaştrilor, şi Van Crombrugge, portarul lui Anderlecht.

Mihai Stoica, nou atac la adresa arbitrajului: ”Lasă-ne să vedem dacă dăm gol din penalty” | EXCLUSIV

După încheierea partidei, Mihai Stoica a fost contactat telefonic de Orange Sport şi şi-a exprimat categoric nemulţumirea faţă de arbitrajele care au dezavantajat-o pe FCSB în ultimii ani în cupele europene, amintind mai multe episoade de acest fel.

La o zi distanţă, managerul general al roş-albaştrilor a fost invitat în studioul Orange Sport şi a continuat să-şi expună punctul de vedere cu privire la maniera de arbitraj din meciul cu Anderlecht.

Acesta a subliniat încă o dată faptul că FCSB trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri la faza petrecută în prima repriză.

”Penalty-ul ăla şi la lupte era penalty. Nu se poate aşa ceva. 

M-am uitat la al patrulea oficial, se uita aşa... N-ai cum să nu vezi. Acolo au fost lupte, wrestling. Ce ar fi trebuit să mai facă?

Noi vorbim... am avut penalty, eliminare poate nu, dar lasă-ne să vedem dacă dăm gol din penalty”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De aceeaşi părere cu managerul FCSB-ului, cu privire la faza penalty-ului, este şi Basarab Panduru, care nu concepe cum nu s-a arătat punctul cu var în favoarea vicecampioanei României după faza petrecută în careul lui Anderlecht.

După două etape scurse din Conference League, FCSB ocupă locul trei, cu un punct.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare