Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, de neoprit! Încă un transfer, MM a confirmat acordul: "Un internaţional" | EXCLUSIV

FCSB, de neoprit! Încă un transfer, MM a confirmat acordul: "Un internaţional" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a confirmat transferul lui Boban Nikolov (28 de ani), internaţional macedonean, la FCSB. În direct la Orange Sport, MM a anunţat acordul de transfer şi l-a lăudat pe fotbalistul crescut de Gică Hagi la academie.

Boban Nikolov a semnat cu FCSB şi urmează ca transferul său să fie anunţat oficial pe reţelele sociale ale roş-albaştrilor. Mihai Stoica a confirmat, la Orange Sport, transferul lui Nikolov la FCSB şi a spus că e un jucător care poate ajuta echipa antrenată de Nicolae Dică.

FCSB, de neoprit! Încă un transfer, MM a confirmat acordul: "Un internaţional" | EXCLUSIV

La capătul unei campanii de achiziţii extrem de fructuoasă, FCSB a mai făcut un transfer. Gigi Becali l-a transferat pe Boban Nikolov, iar Mihai Stoica a confirmat, la Orange Sport, acordul de transfer.

Managerul general al FCSB a vorbit în termeni foarte frumoşi despre Boban Nikolov, noul jucător al FCSB, despre care a spus că e convins că poate ajuta. Mihai Stoica a lăudat investiţiile făcute de Gigi Becali la FCSB în această vară.

"După ce aduce doi jucători, un internaţional, Boban Nikolov, şi Omrani, un jucător care poate a avut cel mai greu cuvânt de spus la CFR prine Europa, în situaţia în care niciunul dintre ei n-are drepte de joc în Europa şi totuşi el bagă bani. Ce să fac, să lucrez cu un patron care nu scoate niciun cuvânt şi nu bagă bani? Prefer să lucrez cu Gigi.

O să rămâneţi umiţi de cât de bine vorbeşte limba română. E un optar interesant, poate să facă risipă de efort, tipul lui Oaidă. A jucat cam peste tot, a jucat în Liga Campionilor, a marcat, cu Sheriff. Nici n-am ştiut că e liber", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali l-a întrebat pe Florin Tănase despre Boban Nikolov înainte de a-l transfera pe internaţionalul din Macedonia de Nord, iar Mihai Stoica a dezvăluit prietenia care-i leagă pe cei doi.

"O să vă spun ceva extrem de interesant. Acum ceva timp, Florin Tănase a avut o problemă medicală, destul de gravă, a fost internat în spital. Eu mergeam zilnic la spital, să-l vizitez. Boban Nikolov a venit din Macedonia şi a petrecut trei zile şi trei nopţi cu Florin Tănase în rezervă. E mai mult decât o prietenie", a mai spus Mihai Stoica.

Academia Hagi, Viitorul, Vardar Skopje, Fehervar, Videoton, Lecce şi Sheriff sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Boban Nikolov.

Afla mai multe despre: boban nikolovtransferfcsbmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare