Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a confirmat noul transfer de la FCSB. Patronul s-a consultat cu Tănase înainte de a face achiziţia: ”A zis că e un jucător gen Oaidă, dar puţin mai bun!”

Becali a confirmat noul transfer de la FCSB. Patronul s-a consultat cu Tănase înainte de a face achiziţia: ”A zis că e un jucător gen Oaidă, dar puţin mai bun!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a confirmat următorul transfer pe care FCSB îl va face.

Deşi perioada de mercato a luat sfârşit pe 5 septembrie, echipele din Europa se mai pot întări şi în afara acesteia, atât timp cât jucătorii transferaţi sunt liberi de contract. După ce l-a adus pe Billel Omrani pe gratis, FCSB a mai transferat un fotbalist.

Becali a investit masiv în transferuri, peste cinci milioane de euro, şi i-a transmis antrenorului că trebuie să îi facă pe unii dintre nou-veniţi să evolueze cât mai bine şi cât mai rapid, pentru a îi putea vinde.

Dică deja avea 10 jucători noi sub comandă, iar acum, a mai primit unul, după ce Boban Nikolov (28 de ani) s-a înţeles cu FCSB, după cum a confirmat Becali. Mai mult decât atât, patronul FCSB a dezvăluit că i-a cerut sfatul lui Tănase înainte de a face transferul. 

”A zis că e un jucător gen Oaidă, dar puţin mai bun!”

”Păi, da. Acum, când am bani, fac, dar să vină banii de acolo, dar nu de la buzunarul meu. Când am bani, fac, să vedem cum merge echipa şi cu Nikolov ăsta. La ora asta caut un mijlocaş care să dirijeze orchestra, văd că Edjouma a început să se încadreze şi cu Olaru, amândoi, dar vreau unul mai mobil, plimbăreţ pe tot terenul, cum e Bauza. 

Eu l-am întrebat pe Tănase, am zis ce e cu el, a zis că e un jucător gen Oaidă, dar puţin mai bun. El e recuperator, dar nu o pierde, exact ce îţi place ţie. El recuperează, dar pasează, asta şi vreau, să nu pierzi mingea.

L-am luat, el se califică la locul de muncă, adică un an, plus încă doi, aşa face Becali contractele de acum înainte, nu cum am făcut 5, 6 ani. Păi, te iau să te ţin eu pe tine 3 ani să mă încarc la antrenamente. Nu, tată!”, a Gigi Becali la FCSB, la Pro Arena.

Fotbalistul care a fost crescut de Viitorul, actuala Farul, pentru care a evoluat în perioada 2010-2015, este liber de contract de la începutul verii, după despărţirea de Sheriff Tiraspol. Boban Nikolov a fost parte din echipa lui Sheriff Tiraspol la victoria faimoasă cu Real Madrid, din ultimul sezon al UCL.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-suăerligă-nikolov 

viewscnt
Articole similare