Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a sunat pe Florin Tănase după plecarea la Al Jazira. Ce l-a întrebat

Gigi Becali l-a sunat pe Florin Tănase după plecarea la Al Jazira. Ce l-a întrebat

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) a dezvăluit că Gigi Becali l-a sunat, după plecarea în Arabia Saudită, să-l întrebe despre Boban Nikolov. Fostul căpitan al FCSB i-a dat "votul" său de încredere pentru transferul mijlocaş din Macedonia de Nord, care a semnat cu echipa roş-albastră.

FCSB l-a transferat pe Boban Nikolov, fostul fotbalist de la Viitorul sau Sheriff Tiraspol, iar Gigi Becali s-a consultat şi cu Florin Tănase înainte de a face mutarea.

Gigi Becali l-a sunat pe Florin Tănase după plecarea la Al Jazira. Ce l-a întrebat

Revenit în România cu ocazia convocării la echipa naţională, Florin Tănase a stat de vorbă cu presa la aeroport şi, printre altele, a dezvăluit că a fost contactat de Gigi Becali după ce a plecat la Al Jazira.

Omul de afaceri l-a întrebat pe Tănase despre Boban Nikolov, fostul său coleg de la Viitorul - actuala Farul -, pe care l-a transferat la FCSB.

"Dânsul m-a sunat să mă întrebe de Boban, eu am spus părerea mea, altcinvea îl propusese. Ne cunoaştem de la Viitorul, am rămas prieteni,  vorbim tot timpul. Nu l-am propus eu. Poate să ajute, are experienţă, a jucat în Champions, Euroa League, la EURO", a spus Florin Tănase.

Florin Tănase a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol în două partide jucate pentru echipa Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin tanaseboban nikolovfcsbtransfergigi becali 

viewscnt
Articole similare