Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Anderlecht, iritat de o întrebare despre FCSB: ”Nu sunt de acord cu asta”

Antrenorul lui Anderlecht, iritat de o întrebare despre FCSB: ”Nu sunt de acord cu asta”
Comentarii

Felice Mazzu, antrenorul lui Anderlecht, a răspuns uşor iritat la conferinţa de presă, la o întrebare despre ocaziile pe care le-a avut FCSB.

FCSB a făcut 0-0 cu Anderlecht, în a doua etapă din grupele Conference League, însă jucătorii lui Nicolae Dică au avut mai multe ocazii de a marca.

Întrebat despre ocaziile ratate de FCSB, Felice Mazzu a răspuns uşor iritat.

Antrenorul lui Anderlecht, iritat de o întrebare despre ocaziile FCSB-ului

FCSB şi Anderlecht, care altă dată dominau fără probleme competiţiile interne, se află în situaţii delicate în campionatele lor.

Anderlecht este abia pe 10 în Belgia, după 8 etape, la 14 puncte distanţă de liderul Antwerp. De partea cealaltă, FCSB este oe 13 în campionat, la 13 puncte în spatele Farului şi are emoţii pentru play-off.

Meciul din Conference League a devenit astfel destul de important pentru viitorul lui Nicolae Dică şi Felice Mazzu, antrenorii celor două echipe.

Însă FCSB şi Anderlecht au terminat nedecis, scor 0-0. Totuşi, vicecampioana României a avut mai multe ocazii de a marca.

Întrebat dacă FCSB ar fi meritat să câştige prin prisma ocaziilor pe care le-a ratat, Felice Mazzu a răspuns uşor iritat:

”(Că FCSB a avut mai multe ocazii) Nu sunt de acord. Puteam şi noi marca, la fel cum şi Steaua (n.r. FCSB) putea să marcheze. Mai ales la câteva faze fixe. Ambele echipe puteau marca.

Echipa este dezamăgită, dar, în acelaşi timp, putem fi mulţumiţi de un punct în Europa. Asta face parte din procesul de vindecare.

În ultima fază a atacului ne-a lipsit precizia. Încă ne lipseşte o oarecare încredere. Ştiam că mai am avem de lucru, dar ne putem uita cu optimism înapoi (n.r. la ceea ce au făcut cu FCSB)”, a spus antrenorul lui Anderlecht.

FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

În minutul 30 al meciului de pe Arena Naţională, FCSB a cerut penalti la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic.

Afla mai multe despre: mazzu 

viewscnt
Articole similare