Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce notă a primit Rareş Ilie după meciul cu Partizan: ”Îi lipseşte încă densitatea fizică”

Ce notă a primit Rareş Ilie după meciul cu Partizan: ”Îi lipseşte încă densitatea fizică”
Comentarii

Echipa franceză OGC Nice, pentru care Rareş Ilie a fost titular, a făcut joi un egal la Belgrad, cu Partizan, scor 1-1, în a doua etapă din faza grupelor.

La Belgrad, Rareş Ilie a fost titular la Nice, care a deschis scorul în minutul 2, prin Bryan. Gazdele au egalat în minutul 60 prin Diabate, iar Ilie a fost schimbat în minutul 63, cu Sofiane Diop. Scorul final a fost 1-1, iar Nice se află la al doilea egal din grupe.

Fotbalistul român a fost titular, dar nu a reuşit să se evidenţieze prin vreun gol sau o pasă decisivă. În minutul 63, fotbalistul a fost înlocuit, iar presa franceză a analizat prestaţia românului. 

Jurnaliştii de la Nice Matin i-au oferit nota 5 fotbalistului român. Ziariştii străini au evidenţiat capitolul la care trebuie să mai lucreze fostul fotbalist de la Rapid. 

”Îi lipseşte încă densitatea fizică”

”I-a luat locul lui Diop pe partea stângă cu multă seriozitate şi personalitate. Apare în deschidere, rezistă bine în dueluri. Acest puşti chiar are acel ceva, însă îi lipseşte încă densitatea fizică”, au scris francezii. 

Rareş Ilie este evaluat de cei de la Transfermarkt la 1,3 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: conference league-nice-rareş ilie 

viewscnt
Articole similare