Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Belgia, analiză după partida FCSB - Anderlecht. Ce detaliu a fost sesizat de jurnalişti

Presa din Belgia, analiză după partida  FCSB - Anderlecht. Ce detaliu a fost sesizat de jurnalişti
Comentarii

FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

În minutul 30 al meciului de pe Arena Naţională, FCSB a cerut penalti la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic. 

După meciul de Arena Naţională, belgienii au analizat jocul. Jurnaliştii au rămas impresionaţi de ce au văzut la cele două echipe. De asemenea, ei au remarcat şi atmosfera creată de cei aproximativ 30 de mii de suporteri. 

Presa din Belgia, analiză după partida  FCSB - Anderlecht

”După minutul 20, gazdele au început să prindă viteză, forţându-i pe cei de la Anderlecht să se retragă în apărare. Chiar şi aşa, în prima repriză, cea mai bună ocazie au avut oaspeţii, după şutul lui Fabio Silva, respins la limită de Ştefan Târnovanu. 

După pauză, încetul cu încetul, belgienii au preluat conducerea jocului, principala ocazie a lor fiind şutul lui Lior Refaelo, din minutul 57. În ciuda acestui lucru, au urmat două faze importante ale românilor”, au relatat jurnaliştii de la Le Soir. 

”Un egal fără gol la Bucureşti. Nimeni nu a reuşit să marcheze, iar fotbalul jucat a fost la un nivel mediocru. Dar Anderlecht a arătat spirit de luptă pentru a păstra acest punct care s-a putea să conteze în clasamentul final al grupei. Oameni pasionaţi, aceşti români. 30.000 au fost pe Arena Naţională să susţină FCSB. Atmosfera a fost de iad la un moment dat, ceea ce a îngreunat misiunea celor de la Anderlecht”, a scris publicaţia HLN.

Ce a spus Cordea la finalul meciului

“A fost penalty clar la faza cu Dawa. Cred că am făcut o partidă bună. Am avut o ocazie mare, dar am luat decizia proastă de a pasa. La noi acasă când jucăm este foarte greu să ne bată cineva. Suntem pe drumul cel bun dacă o să continuăm tot aşa. 

Trebuie să câştigăm şi în campionat. Ne vom continua lupta pentru locul doi în grupă. Cred că îl putem obţine, dar va fi foarte greu”, a spus Cordea la Pro Arena.  

Afla mai multe despre: conference league-fcsb-anderlecht 

viewscnt
Articole similare