Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a ”trasat” noua sarcină lui Nicolae Dică. Cine nu are voie să lipsească din primul 11: ”Eu pot să îi spun, iar el să facă”

Gigi Becali i-a ”trasat” noua sarcină lui Nicolae Dică. Cine nu are voie să lipsească din primul 11: ”Eu pot să îi spun, iar el să facă”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după un nou rezultat negativ obţinut de FCSB în campionat, acolo unde situaţia echipei se complică din ce în ce mai mult odată cu trecerea etapelor.

FCSB a suferit al treilea eşec în Superligă, dar de această dată a fost unul în faţa unei contracandidate la titlu, aşa cum se anunţa la începutul sezonului.

Numai că aşteptările nu au fost confirmate de evoluţiile din realitate.

După nouă meciuri disputate în campionat, FCSB ocupă un ruşinos loc 14, cu doar opt puncte, asta deşi pretenţiile la începutul stagiunii erau să întrerupă seria de cinci titluri la rând a lui CFR Cluj.

Pentru a reuşi să revină la forma din sezonul trecut, Gigi Becali a făcut două transferuri de ultim moment. Billel Omrani şi Boban Nikolov au ajuns sub comanda lui Nicolae Dică.

Odată cu sosirea lui Omrani, s-a adus în discuţie dacă acesta poate se evolueze în acelaşi timp pe teren cu Andrea Compagno, atacantul de 1,5 milioane de euro adus de la FC U Craiova.

Gigi Becali a oferit răspunsul. Finanţatorul a cerut ca Omrani şi Compagno să fie folosiţi în acelaşi timp. Nicolae Dică trebuie să găsească soluţia la această cerinţă.

”Păi, normal că aşa o să fie, nu că dacă văd. Nu are cum să fie altfel, sunt amândoi jucători valoroşi şi trebuie să joace amândoi.

Cum văd eu, noi acum să jucăm ori cu Cordea inter dreapta, ori cu 4-4-2, trebuie Coman sau Tavi cine e să alerge, trebuie să jucăm cu doi atacanţi.

Nu ştiu dacă aduce schimbare tactică, eu pot să îi spun lui Dică, să mă ţin de cuvânt: 'Omrani şi Compagno, amândoi în teren' Pot să îi zic asta, iar el să facă aşezările. 

Ca să mă ţin de cuvânt, îi cer pe amândoi în teren, sunt prea valoroşi jucătorii. Nu poţi să îi ceri lui Compagno, se bătea singur, Coman nimic, a fost şters, după a intrat altul mai şters, care a şi pierdut mingea. Compagno trebuie să primească mingea acolo”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbnicolae dicacompagnoomrani 

viewscnt
Articole similare