Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Nicolae Dică după ce a văzut cum arată Omrani: ”Are câteva kilograme în plus, mi-a promis că într-o săptămână le va da jos”

Cum a reacţionat Nicolae Dică după ce a văzut cum arată Omrani: ”Are câteva kilograme în plus, mi-a promis că într-o săptămână le va da jos”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre problema cu kilogramele pe care o are Billel Omrani.

Gigi Becali a reuşit, în sfârşit, să-şi atingă unul dintre obiectivele pe care le-a avut pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB l-a transferat pe Billel Omrani, pe care l-a tot dorit în ultimele ferestre de transferuri.

Însă atacantul în vârstă de 29 de ani are o problemă cu greutate şi îi va lua ceva timp până când îşi va reintra în formă.

Cum a comentat Nicolae Dică problema cu greutatea pe care o are Omrani

Billel Omrani s-a despărţit de FCSB la finalul anului trecut şi de atunci a tot încercat să-şi găsească un nou contract foarte avantajos din punct de vedere financiar.

N-a reuşit şi în tot acest timp n-a avut parte de pregătire alături de o echipă. Din această cauză, atacantul în vârstă de 29 de ani şi-a pierdut forma şi are şi câteva kilograme în plus.

Până la urmă, atacantul francez s-a transferat la FCSB, care i-a făcut ofertă şi la începutul verii, dar pe care a refuzat-o atunci sperând la un contract mai bun.

Însă Omrani a venit cu câteva kilograme în plus. Inclusiv Gigi Becali a declarat că are în jur de 7-8 kilograme peste greutatea indicată.

Nicolae Dică spune că l-a pus pe cântar şi nu este vorba despre greutatea indicată de patron. Totuşi, recunoaşte că atacantul are probleme:

”(Este adevărat că are 3 kilogram în plus?) Nu are, am vorbit cu el, are câteva kilograme în plus. (n.r. dacă are 7-8 kg în plus, cum a spus Gigi Becali) Nu aşa multe. Mi-a promis că într-o săptămână le va da jos şi eu cred că le va da.

(L-aţi urcat pe cântar?) Normal, a făcut cântarul şi la vizita medicală, şi aici”, a declarat Nicolae Dică.

Antrenorul FCSB-ului este însă fericit că Gigi Becali a reuşit să-l transfere pe Omrani: ”Mai trebuie să spun eu când vine un jucător cu 5 trofee? A făcut-o foarte bine la CFR, jucător de valoare, ştiţi şi voi foarte bine”.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare