Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultim moment de la CFR! Campioana şi-a dat în judecată propriul jucător: acestuia urmează să i se rezilieze contractul

Plecare de ultim moment de la CFR! Campioana şi-a dat în judecată propriul jucător: acestuia urmează să i se rezilieze contractulgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Miercuri, printr-un mesaj pe site-ul oficial, FRF a anunţat că CFR Cluj şi-a dat în judecată unul dintre proprii jucători. Fotbalistul în cauză este ivorianul Adjani Abdoul Kader (19 ani), care de abia a fost transferat de campioană în primăvară.

În primăvara acestui an, CFR Cluj a luat decizia bizară de a transfera patru tineri jucători străini, trei din Africa şi unul din America de Nord.

Atacantul Emmanuel Yeboah (Ghana), fundaşul Orman Davis (Panama), între timp plecat de la club, şi vârful Mustapha Jah (Gambia) au semnat cu campioana, alături de mijlocaşul Adjani Abdoul Kader (Coasta de Fildeş).

Dacă Yeboah a reuşit să facă pasul la prima echipă şi să devină unul dintre favoriţii lui Dan Petrescu, ceilalţi trei jucători nu au reuşit să impresioneze îndeajuns.

CFR Cluj a ajuns să fie atât de dezamăgită de Kader încât să îl dea în judecată. Motivul? Campioana doreşte să înceteze relaţiile contractuale cu acesta, adică să îl dea afară.

Prin intermediul unui mesaj pe site-ul oficial, FRF a dezvăluit că jucătorul de 19 ani a fost chemat în instanţă de campioana României.

Plecare de ultim moment de la CFR! Campioana şi-a dat în judecată propriul jucător

Prin prezenta, Adjani Abdoul Kader este informat asupra cererii de chemare în judecată înaintată de către clubul Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, având ca obiect încetarea raporturilor contractuale prin acord, cu termen de judecată la data de 15 septembrie 2022”, se arată în mesajul postat de FRF.

Documentul oficial prin care Kader a fost dat în judecată poate fi văzut AICI.

Deşi este specificat că motivul din spatele chemării în instanţă a jucătorului este ”încetarea raporturilor contractuale”, campioana nu a dezvăluit ce acţiune a fotbalistului, dacă vreuna, a dus la această decizie.

Pe canalele oficiale de comunicare ale celor de la CFR Cluj nu apare nicio menţiune în legătură cu procesul intentat pe adresa fotbalistului de 19 ani.

La momentul actual, CFR se află pe locul cinci al Ligii 1, cu 15 puncte, la şase lungimi Farul şi Rapid, dar cu două meciuri mai puţin disputate.

În următoarea etapă, campioana o va înfrunta pe FC Argeş. Partida va putea fi urmărită, luni, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în direct, de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare