Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă îl joci joi-duminică, l-ai terminat”. A fost lăsat de Dică pe bancă, dar Panduru îi dă credit: ”Nu ştie mult fotbal, dar mă face să mă uit la el” | EXCLUSIV

”Dacă îl joci joi-duminică, l-ai terminat”. A fost lăsat de Dică pe bancă, dar Panduru îi dă credit: ”Nu ştie mult fotbal, dar mă face să mă uit la el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno, atacantul adus în acest sezon la FCSB, a intrat la pauză în meciul cu Anderlecht, iar Basarab Panduru a vorbit despre achiziţia făcută de vicecampioana României, dar şi despre concurenţa pe care acesta o va avea în centrul atacului odată şi cu venirea lui Billel Omrani.

FCSB a remizat fără goluri meciul cu Anderlect din etapa a doua din faza grupelor Conference League.

Andrea Compagno, omul de gol adus de FCSB pentru acest sezon, a început meciul pe banca de rezerve. Totuşi, a intrat la pauză, în locul lui Bogdan Rusu.

Ca joc, vârful italian a fost în nota echipei, dar a ieşit în evidenţă cu un episod mai puţin întâlnit pe terenul de fotbal. Avea scris greşit numele de pe tricoul de joc.

La finalul meciului, în studioul Orange Sport, unul dintrer subiectele abordate a fost şi Andrea Compagno.

Panduru îi dă credit lui Compagno: ”Nu ştie mult fotbal, dar mă face să mă uit la el” | EXCLUSIV

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă şi Basarab Panduru au vorbit despre faptul că atacantul FCSB-ului încă nu poate face faţă ritmului de joc din trei în trei zile, în condiţiile în care acesta a evoluat până în momentul de faţă la un nivel modest, în San Marino şi în diviziile inferioare.

De asemenea, Panduru a remarcat şi calitatea pe care o apreciază la jucătorul adus de la FC U Craiova, dar consideră că acesta va avea concurenţă pe post odată cu aducerea lui Omrani la FCSB.

”La Tre Fiori sigur nu, prin B iară nu, anul trecut a jucat, nu a jucat, adică niciodată. Dacă îl joci cinci-şase meciuri joi-duminică, l-ai terminat probabil. Eu apreciez la el, şi am spus asta tot timpul, seriozitatea. Mi se pare un tip foarte serios.

Nu ştie mult fotbal, are ocazii, pentru că are nişte demarcări peste ce văd în campionatul nostru, ştie exact unde să se ducă să ia faţa, se face că pleacă, rămâne în spatele fundaşului, adică face lucrurile astea perfect, dar cred că, totuşi, pentru jocul combinativ al FCSB-ului nu ştiu dacă se potriveşte, pentru că nu poţi să dai şi să primeşti, să faci ceva. Dar pentru seriozitatea lui, mă face să mă uit la el şi să-i dau credit. 

Probabil că Omrani, din poziţia aia de vârf, ar putea intra în combinaţiile astea mult mai bine. (n.r. Omrani) Stânga, dreapta nu cred că o să joace pentru că sunt mult prea mulţi acolo. Eu mă mir cum se va juca cu două vârfuri, că înţeleg că aşa vor să joace la un moment dat”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: compagnofcsb 

viewscnt
Articole similare