Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB căruia i s-a atras atenţia: ”Cineva trebuie să-i spună”. Aspectul care l-a scos din minţi pe Panduru | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB căruia i s-a atras atenţia: ”Cineva trebuie să-i spună”. Aspectul care l-a scos din minţi pe Panduru | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a comentat prestaţiile lui Darius Olaru din acest început de sezon şi a atras atenţia asupra unui aspect. Mijlocaşul central a avut evoluţii mult sub aşteptările fanilor, iar în ciuda acestui fapt a fost convocat la echipa naţională a României.

FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, în cadrul unui meci din etapa a 11-a din Superligă.

Odată cu acest nou eşec, vicecampioana României a coborât pe locul 14 în campionat, loc ce asigură prezenţa în barajul de menţinere / retrogradare.

Cu doar opt puncte strânse în nouă meciuri jucate, FCSB are o medie de mai puţin de un punct acumulat per meci, iar perspectivele pentru o calificare în play-off sunt din ce în ce mai îndepărtate.

Fotbalistul de la FCSB căruia i s-a atras atenţia: ”Cineva trebuie să-i spună” | EXCLUSIV

În partida disputată în Bănie, la FCSB a evoluat şi Darius Olaru, unul dintre cei mai lăudaţi jucători din sezonul trecut.

Totuşi, mijlocaşul vicecampioanei a lăsat de dorit în actuala stagiune, iar evoluţiile sale au fost de cele mai multe ori modeste.

Mai mult, s-a pus la îndoială chiar şi convocarea sa la echipa naţională pentru ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor.

În actualul sezon al Superligii, Olaru a reuşit o singură pasă decisivă şi niciun gol în nouă partide jucate.

În comparaţie, în ediţia trecută, mijlocaşul de 24 de ani a avut contribuţii ofensive remarcante, cu şase goluri şi 12 assist-uri.

Scăderea de formă a lui Darius Olaru a fost analizată şi de Basarab Panduru, care a avut o reacţie acidă şi a remarcat şi un alt aspect legat de jucător.

Expertul Orange Sport a explicat faptul că fotbalistul nu poate compensa tot timpul lipsa contribuţiilor ofensive pe seama efortului fizic depus şi a kilometrilor alergaţi meci de meci, aşa cum a încercat să scoată în evidenţă Nicolae Dică.

”Discuţia asta cu Olaru trebuie odată încheiată cu alergatul şi cât aleargă. Cred că trebuie cineva să-i spună unde trebuie să alerge şi să alerge mai puţin, dar să fie mai eficient, că nu mă interesează că văd 12-13 km. 

Acolo iar am mari semne de întrebare că nu o să mă convingă nimeni că un jucător în campionatul nostru aleargă 13 km. Eu am mari probleme cu asta”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbolaru 

viewscnt
Articole similare