Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB chiar tremură pentru play-off! Basarab Panduru trage un semnal de alarmă: ”Au o mare problemă!”

EXCLUSIV | FCSB chiar tremură pentru play-off! Basarab Panduru trage un semnal de alarmă: ”Au o mare problemă!”

FCSB

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în meciul cu formaţia FCSB, în etapa a 11-a a Superligii.

EXCLUSIV | FCSB chiar tremură pentru play-off! Basarab Panduru trage un semnal de alarmă: ”Au o problemă mare!”

În minutul 32 al meciului de la Craiova, Mitrea a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Tamm la Markovic. Andrea Compagno a restabilit egalitatea, tot din penalti, în minutul 45+6. Craiovenii au trecut în avantaj cu un autogol al lui Oaidă (min. 66). FCSB a ajuns la a şasea partidă fără victorie. 

”În seara asta nu ştiu dacă e un jucător de care să fi mulţumit. Te îndoieşti, ai nişte rezerve. Ai patru meciuri până la finalul turului, dar nu sunt uşoare. Dacă nu le câştigi pe toate, ai o problemă mare”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

FCSB nu a mai câştigat de 4 meciuri. Echipa antrenată de Nicolae Dică este pe locul 14, cu doar 8 puncte. Ultima în clasament este Chindia Târgovişte, cu doar 3 puncte. Restanţele roş-albaştrilor sunt cu FC Botoşani şi cu campioana României, CFR Cluj.

Echipele care au evoluat: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Lazar - Papp, Raul Silva, Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu, Screciu (Câmpanu 90), Ed. Florescu (Căpăţână 54), N. Bancu – Nistor (Mateiu 90) – Markovic (Roguljic 77). ANTRENOR: Mirel Rădoi

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Haruţ (Miculescu 46), Oaidă (Radaslavescu) - Cordea, Compagno, Fl. Coman (46 Oct. Popescu). ANTRENOR: Nicolae Dică

Ce a spus Dică după meci:

”Cum am început jocul, totul a fost echilibrat, apoi au deschis scorul, am încercat să avem o posesie mai bună şi am scos acel penalti prin care am egalat. A venit însă autogolul acela nefericit. Se pare că sunt în zodia ghinionului, că numai mie mi se întâmplă! Numai autogol nu am avut până acum.

Locul din clasament este ruşinos. Asta am spus şi jucătorilor în vestiar ca e ruşinos ca în nouă etape să câştigi un joc. Sunt greşeli mari în defensivă, dar ce pot să fac? Le-am arătat pe video, am explicat. Dar antrenorul este principalul vinovat. Încerc să fac totul să câştigăm jocurile, dar pe teren intră jucătorii, nu intru eu. Nu pot să înţeleg cum în Europa arătăm într-un fel, iar în campionat suntem altfel.

Frică nu îmi este, eu am încredere în ceea ce fac. Cât timp am încrederea patronului, nu îmi este frică. Voi face totul să reuşim să urcăm în clasament. Dacă rămân eu la echipă”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsbbasarab panduruplay off fcsb 

viewscnt
Articole similare