Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Convocat la naţională, fotbalistul FCSB-ului riscă să rateze meciurile României: ”Să văd ce spun medicii”

Convocat la naţională, fotbalistul FCSB-ului riscă să rateze meciurile României: ”Să văd ce spun medicii”

Echipa națională

Comentarii

În ciuda formei modeste din campionat şi poziţiei pe care o ocupă în clasament, FCSB tot va avea patru jucători în lotul României pentru ultimele două meciuri din Nations League. Însă, unul dintre aceştia ar putea rata acţiunea, fiind afectat de o problemă medicală.

FCSB a avut parte de un început de campionat neaşteptat de slab, iar, după nouă runde disputate, vicecampioana a reuşit să însumeze numai opt puncte.

În ciuda acestui lucru, Edi Iordănescu a decis să convoace patru jucători de la fosta sa echipă, pe Ştefan Târnovanu, Darius Olaru, Florinel Coman şi Andrei Cordea.

Din păcate pentru fanii roş-albaştri, unul dintre aceştia ar putea rata ultimele două meciuri ale României din Nations League, fiind afectat de o problemă medicală.

Este vorba de Florinel Coman, omul renăscut la FCSB în acest sezon. Căpitanul vicecampioanei a dezvăluit, în urma partidei cu Universitatea Craiova, că are o problemă la tendon.

Jucătorul cu cinci apariţii sub tricolor s-a forţat să stea cât mai mult pe gazon la înfrângerea din Bănie, dar nu a putut rezista decât prima repriză.

Aşadar, Coman se va prezenta la lot şi se va consulta cu stafful medical al naţionalei, urmând apoi să decidă dacă va putea juca sau nu.

Florinel Coman riscă să rateze meciurile României

"Un început foarte slab. Acest meci a fost la fel precum celelalte din campionat, nu am nici noroc, asta este.

Am intrat să câştigăm, am pregătit meciul bine, dar din păcate nu am marcat golul doi.

Da, am avut o problemă săptămâna aceasta la tendonul din spatele genunchiului şi m-am antrenat doar ieri.

Am încercat să joc, m-am simţit mai bine, dar din păcate nu am putut să rezist mai mult.

Mâine mă voi prezenta la naţională şi o să văd acolo ce o să spună medicii", a declarat Florinel Coman.

Pierderea căpitanului FCSB-ului ar putea fi o lovitură grea pentru echipa naţională, întrucât Valentin Mihăilă şi Andrei Ivan, celelalte variante de pe postul său, sunt deja accidentaţi.

Dintre jucătorii aflaţi deja în lot, Denis Drăguş sau Deian Sorescu ar putea evolua în flancul stâng. Însă, în cazul în care Coman va fi indisponibil, Iordănescu jr. va putea să convoace pe altcineva în locul său, ca în cazul lui Chiricheş.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare