Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nou transfer pe axa Farul - FCSB? Giovanni Becali dezvăluie interesul pentru fotbalist, MM îl laudă: ”Jucător interesant, l-am văzut acum” | EXCLUSIV

Nou transfer pe axa Farul - FCSB? Giovanni Becali dezvăluie interesul pentru fotbalist, MM îl laudă: ”Jucător interesant, l-am văzut acum” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport alături de MM Stoica, Giovanni Becali a dezvăluit că ”un club foarte mare” s-a interesat de un tânăr fotbalist al Farului. După ce impresarul a afirmat că nici nu auzise de acesta, managerul general de la FCSB a replicat că îl ştie foarte bine pe jucător şi că acesta are potenţial.

Prezent la un meci al Farului Constanţa înaintea debutului acestui sezon, Giovanni Becali a fost întrebat de ”cineva de la un club foarte mare” despre un fotbalist al lui Gică Hagi.

Sebastian Borza (16 ani) a făcut pasul la echipa mare în acest sezon, dar impresarul nici nu auzise de acesta şi deja era chestionat despre serviciile sale.

Becali a recunoscut că, după ce a auzit numele acestuia, l-a urmărit îndeaproape şi a remarcat maturitatea de care acesta a dat dovadă la vârsta sa fragedă.

Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare.

Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice <<da, are 16 ani, e un fundaş stânga>>, un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. 16) ani atunci. Nu prea joacă...

Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a declarat Giovanni Becali, la Orange Sport.

Nou transfer pe axa Farul - FCSB?

MM Stoica, prezent alături de impresar în studioul Orange Sport, a dezvăluit că deja îl avea în vizor pe tânărul fotbalist, pe care l-a urmărit la cel mai recent meci al naţionalei U19, cu Letonia.

Integralist în remiza 0-0 obţinută, Borza l-a impresionat pe MM, care l-a numit ”un jucător interesant” şi a punctat că acesta s-a remarcat, chiar dacă este mult mai tânăr decât coechipierii săi.

L-am văzut eu acum la meciul naţionalei de juniori 2004 născuţi, el fiind 2005, noiembrie. Au jucat miercuri cu Letonia, în turneul de calificare pentru Elite, şi într-adevăr e un jucător interesant.

Are şi un fizic frumos, un stâng bun... bine echipa aia nu cred că e o generaţie reuşită, cei născuţi 2004, dar el clar a ieşit în evidenţă, fiind cu un an şi ceva mai mic”, a notat MM Stoica.

Dacă în partea dreaptă dispune de o multitudine de opţiuni, Ovidiu Popescu, Vali Creţu, Alexandru Pantea şi Florin Achim, în flancul stâng al apărării FCSB nu stă la fel de bine.

Risto Radunovic este titularul de drept, iar rezerva sa, realist, este tot Pantea, întrucât Sorin Şerban are şanse minime de a mai prinde echipa, după prestaţia dezastruoasă din prima etapă.

Mai mult, întrucât de abia va împlini 17 ani în noiembrie, Borza se va mai încadra la regula ”under” ani buni, un alt plus de luat în calcul de vicecampioană.

Afla mai multe despre: sebastian borza 

viewscnt
Articole similare