Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă concretă pentru titularul FCSB-ului! Giovanni Becali anunţă posibila despărţire: ”Un transfer pozitiv pentru el” | EXCLUSIV

Ofertă concretă pentru titularul FCSB-ului! Giovanni Becali anunţă posibila despărţire: ”Un transfer pozitiv pentru el” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

În cadrul unei ediţii-eveniment a emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, Giovanni Becali a fost prezent în studio, alături de MM Stoica. Impresarul, care reprezintă mai mulţi jucători importanţi de la FCSB, a confirmat că un titular a fost ofertat şi că există în continuare interes pentru serviciile sale.

În ciuda unui început dezastruos de campionat, FCSB rămâne cea mai bună pante de lansare în străinătate pentru fotbaliştii români

În ultimii ani, Florin Tănase, Dennis Man, Olimpiu Moruţan şi chiar şi Andrei Miron au reuşit să facă pasul în afară de la vicecampioană, iar un alt titular s-ar putea pregăti pentru plecare în scurt timp.

Invitat în studioul Orange Sport, Giovanni Becali a confirmat că au existat oferte concrete pentru Ştefan Târnovanu (22 de ani), informaţie furinzată şi de patronul FCSB în ultimele luni.

Gigi Becali a afirmat că îşi doreşte 10 milioane de euro pentru portarul său, dar este greu de crezut că va primi o astfel de ofertă în viitorul apropiat.

Totuşi, Giovanni Becali a confirmat că au existat echipe care ar fi fost dispuse să plătească şi cinci milioane de euro pentru goalkeeper, iar mai multe prestaţii bune l-ar putea aduce mai aproape de evaluarea patronului.

Ofertă concretă pentru titularul FCSB-ului

Mai mult, Târnovanu a afirmat că se simte pregătit să facă pasul în străinătate, astfel că o despărţire este iminentă în următorii ani.

Târnovanu joacă meci de meci, Târnovanu... s-au învârtit câteva milioane bune, timp de vreo 10 zile. Au fost scouteri care au venit, au făcut... în sfârşit, sume mari pentru un portar, patru-cinci milioane.

Eu cred că la 2,5 milioane se putea închide un transfer pozitiv pentru el, cu nişte procente, pentru că Târnovanu are corp de portar, are alură de portar.

Are un corp zici că e mai întâi fotomodel şi după aia portar. Forma lui, nu am văzut portar atât de bine format de jos în sus. Mai are nişte corecturi pe la ieşirile în careu, dar se pot regla”, a declarat Giovanni Becali, la Orange Sport.

Pe lângă prestaţiile bune de la FCSB, cota lui Ştefan Târnovanu a mai fost crescută şi de faptul că portarul a intrat cu adevărat în circuitul echipei naţionale mari, chiar dacă nu a apucat să debuteze încă.

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare