Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai importanţi oameni de la FCSB se gândeşte deja la plecare: ”Cred că sunt pregătit pentru un transfer în străinătate”

Unul dintre cei mai importanţi oameni de la FCSB se gândeşte deja la plecare: ”Cred că sunt pregătit pentru un transfer în străinătate”

FCSB

Comentarii

După ce şi-a pierdut deja talismanul şi golgheterul în această vară, pe Florin Tănase, Gigi Becali refuză să mai renunţe la jucători importanţi temporar. Totuşi, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei nu duce lipsă de oferte şi susţine că este pregătit pentru plecare.

După şase ani petrecuţi la FCSB, Florin Tănase a reuşit într-un final să facă pasul în străinătate, fiind achiziţionat de Al Jazira, din Emiratele Unite Arabe.

Banii obţinuţi, trei milioane de euro, au fost reinvestiţi în echipă de către Gigi Becali, iar FCSB a ajuns să arate mult mai bine decât o făcea în sezonul trecut, cel puţin pe hârtie.

Încă unul dintre marile câştiguri ale FCSB-ului din ultimul an este provenit dintr-o mare problemă, în forma lui Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe gafeureul de serviciu, Andrei Vlad.

Odată cu titularizarea fostului goalkeeper de la Iaşi, a fost greu de înţeles cum de aceasta nu a venit mai rapid, întrucât este evident că Târnovanu îl surclasează pe Vlad la mai toate capitolele.

Totuşi, la fel ca în cazurile Florin Niţă şi Ciprian Tătăruşanu, FCSB trebuie să se bucure de prezenţa portarului său între buturi cât poate, deoarece acesta va ajunge cândva inevitabil să plece.

Unul dintre cei mai importanţi oameni de la FCSB se gândeşte deja la plecare

Gigi Becali a dezvăluit că Târnovanu a primit deja mai multe oferte, iar jucătorul pare decis să îşi ”ia zborul” în viitorul apropiat, pentru a îşi continua cariera pe aceeaşi pantă ascendentă.

Dacă Becali a refuza propunerile primite până acum, va veni un moment când va fi mai mult decât tentat să accepte o ofertă, iar Târnovanu consideră că este pregătit încă de pe acum de transfer.

Goalkeeper-ul FCSB-ului a recunoscut că mai are de muncă pentru a creşte în valoare, dar a punctat că, mental, se simte pregătit să plece în străinătate.

”(n.r. eşti pregătit de un transfer în străinătate?) Răspunsul îl voi putea avea atunci, când va veni momentul unui transfer. Din punct de vedere mental cred că sunt pregătit.

Din punct de vedere sportiv cred că şi aici, doar că tot timpul e loc de mai bine şi muncesc în fiecare zi pentru a fi mai bun”, a declarat Ştefan Târnovanu, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare