Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 milioane €, pe masa lui Becali! Ofertă concretă: echipa din grupele Europa League, negocieri cu FCSB

3 milioane €, pe masa lui Becali! Ofertă concretă: echipa din grupele Europa League, negocieri cu FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) are pe masă o ofertă de aproximativ 3 milioane de euro şi poartă negocieri cu o echipă calificată în grupele Europa League pentru unul dintre fotbaliştii săi.

Ştefan Târnovanu (22 de ani), portarul FCSB, este dorit de Rennes, echipă care a terminat sezonul trecut de Ligue 1 pe locul patru şi e calificată în grupele Europa League. Francezii au pus pe masa lui Gigi Becali o ofertă de aproximativ 3 milioane de euro, dar patronul echipei a cerut mai mulţi bani.

3 milioane €, pe masa lui Becali! Ofertă concretă: echipa din grupele Europa League, negocieri cu FCSB

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali a dezvăluit că are o ofertă de 2,8 milioane de euro pentru transferul lui Ştefan Târnovanu, din Ligue 1, portarul-revelaţie care i-a luat locul în poartă lui Andrei Vlad. Potrivit Fanatik, Rennes este echipa care îl vrea pe Târnovanu, în Ligue 1, fosta adversară a CFR-ului din grupele Europa League.

Gigi Becali vrea nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru transferul lui Ştefan Târnovanu, dar potrivit sursei citate ar fi de acord să-l cedeze pe portar şi pentru jumătate din suma pe care visează să-l vândă.

Ştefan Târnovanu a intrat în poarta FCSB înainte de play-off-ul sezonului trecut şi nu a mai ieşit. I-a luat locul lui Andrei Vlad după o gafă uriaşă a celui poreclit "Messi al portarilor" şi, de atunci, e titular incontestabil. Prestaţiile foarte bune ale lui Târnovanu l-au adus la echipa naţională mare a României.

În afara celor de la Rennes, italienii de la Genoa l-au trecut şi ei pe lista de transferurilor pe Ştefan Târnovanu

Ştefan Târnovanu a strâns nouă meciuri în toate competiţiile acestui sezon cu FCSB, timp în care în doar două a reuşit să nu ia gol. Per total, de la transferul la FCSB, goalkeeperul cumpărat de Gigi Becali de la Iaşi cu 200.000 de euro a acumulat 24 de partide şi 11 cu poarta intactă.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: stefan tarnovanuofertarennesligue 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare