Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou tun dat de Becali? FCSB a primit o ofertă clară din Franţa pentru unul dintre titularii săi pe care patronul a cerut 10 milioane

Un nou tun dat de Becali? FCSB a primit o ofertă clară din Franţa pentru unul dintre titularii săi pe care patronul a cerut 10 milioane

FCSB

Comentarii

Gigi Becali aproape că a reuşit să îl vândă pe Tănase la Al Jazira, pentru suma de 3 milioane de euro, iar acum ar fi primit o ofertă pentru încă un fotbalist.

Ştefan Târnovanu a avut parte de o primă jumătate de an perfectă. Fotbalistul de 22 de ani i-a luat locul lui Andrei Vlad în poarta FCSB-ului, iar prestaţiile bune l-au adus şi în lotul naţionalei României, unde a fost convocat în premieră, luna trecută, de selecţionerul Edward Iordănescu.

Un nou tun dat de Becali? FCSB a primit o ofertă clară din Franţa pentru unul dintre titularii săi pe care a cerut 10 milioane

Acum, Ştefan Târnovanu a intrat şi în atenţia cluburilor din fotbalul european, iar potrivit GSP, pentru portarul în vârstă de 22 de ani ar fi venit o ofertă concretă de la un club din Franţa. 

Totuşi, rămâne de văzut ce decizie va lua Gigi Becali în legătură cu portarul român. Patronul FCSB a recunoscut în urmă cu câteva zile că a refuzat o ofertă în valoare de 2 milioane de euro, deoarece el doreşte în schimbul lui Târnovanu 10 milioane de euro. 

Născut la Iaşi, Târnovanu s-a remarcat în echipa oraşului natal, iar în ianuarie 2020, FCSB a plătit 200 de mii de euro pentru transferul său. Oficialii roş-albaştrilor l-au lăsat pe portar să evolueze în continuare, sub formă de împrumut, la Poli Iaşi, iar din vara anului 2020, Târnovanu face parte din lotul vicecampioanei României.

  • 700 de mii de euro valorează Ştefan Târnovanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb-târnovanu-becali-franţa 

viewscnt
Articole similare