Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Un câştig". Cornel Dinu l-a lăudat pe fotbalistul care a "scos-o" pe FCSB în startul sezonului

EXCLUSIV | "Un câştig". Cornel Dinu l-a lăudat pe fotbalistul care a "scos-o" pe FCSB în startul sezonului

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (74 de ani) l-a lăudat pe Ştefan Târnovanu (22 de ani), goalkeeperul FCSB, care are parte de evoluţii foarte bune şi sigure de când i-a luat locul în poartă lui Andrei Vlad. "Procurorul" consideră că Târnovanu este "un câştig" pentru FCSB.

Ştefan Târnovanu e marele câştig al FCSB în 2022, consideră Cornel Dinu, după evoluţiile portarului din finalul sezonului trecut şi din startul actualei stagiuni.

EXCLUSIV | "Un câştig". Cornel Dinu l-a lăudat pe fotbalistul care a "scos-o" pe FCSB în startul sezonului

Intervenţiile lui Ştefan Târnovanu au fost, de cele mai multe ori, salvatoare pentru FCSB. Goalkeeperul şi-a scos echipa din situaţii grele şi i-a luat ochii lui Cornel Dinu. "Procurorul" l-a lăudat pe portarul FCSB, în direct la Minutul 91.

Cornel Dinu a spus despre Ştefan Târnovanu că este "un câştig" pentru poarta FCSB, nesigură de multe ori cu Andrei Vlad între buturi: "Târnovanu înseamnă un câştig, cred eu, pentru buturile FCSB", a spus "Procurorul" Dinu, la Orange Sport.

Ştefan Târnovanu e titular incontestabil în poarta FCSB de când i-a luat locul între buturi lui Andrei Vlad, la pauza unui meci din sezonului regulat al ediţiei trecute de Liga 1. Târnovanu a avut mai multe intervenţii salvatoare şi deja a atras priviri din partea unor cluburi din străinătate.

Andrei Vlad, back in business la FCSB? MM Stoica, anunţ despre revenirea lui "Messi" în poartă: "Nu-mi convine" | EXCLUSIV

Ştefan Târnovanu a impresionat pe toată lumea cu prestaţiile pe care le-a avut şi cu siguranţa pe care a dat-o de când a intrat în poarta echipei. În contextul unei oferte pe care Gigi Becali a dezvăluit-o, pentru goalkeeper, Mihai Stoica a vorbit despre revenirea lui Andrei Vlad în poarta FCSB.

Mihai Stoica a spus că nu-i convine situaţia acutală de la FCSB, în care unul dintre portari - ambii fiind de valorea în opinia sa -, trebuie să stea pe bancă. MM e sigur că Vlad şi-a învăţat lecţiile şi nu va mai greşi, în cazul în care se va apela din nou la serviciile sale.

"Îl cunosc, ştie acum ce a greşit. Nu va mai risca, nu va mai face ce a făcut. E garantat. Aşa cum Târnovanu i-a luat locul lui Vlad în poartă, oricând şi Vlad poate să-i ia locul lui. Doar că acum e foarte greu, e în mare formă, nu-l scoate nimeni din poartă.

Mie nu-mi convine situaţia care e acum. Nu-mi convine ca doi portari de valoare... Vlad e un portar excepţional. Cred că poarta echipei naţionale, în viitorul apropiat, se va disputa între cei doi. Vlad are nişte calităţi extraordinare", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: cornel dinustefan tarnovnaufcsb 

viewscnt
Articole similare