Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îl doreşte nimeni din fotbalul argentinian” Giovanni Becali a vorbit despre un fost star de la PSG | EXCLUSIV

”Nu îl doreşte nimeni din fotbalul argentinian” Giovanni Becali a vorbit despre un fost star de la PSG | EXCLUSIV
Comentarii

Giovanni Becali a vorbit despre fotbalistul argentinian Mauro Icardi, care a jucat ultima dată la PSG.

Galatasaray s-a despărţit în această fereastră de transferuri de mai mulţi jucători, printre care şi Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău, dar au adus înlocuitori pe măsură. Pentru Galatasaray, vara lui 2022 a fost una plină de schimbări în privinţa lotului.

În luna iunie, Okan Buruk i-a luat locul lui Domenec Torrent la conducerea băncii tehnice şi a început reconstrucţia efectivului de jucători după un sezon complet dezamăgitor pentru ”leii” din Istanbul.

Printre jucătorii de care formaţia turcă s-a despărţit se numără şi Olimpiu Moruţan, ajuns la Pisa, şi Alex Cicâldău, împrumutat la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. În locul lor, clubul Galatasaray a anunţat, joi, că a obţinut serviciile jucătorilor Mauro Icardi, Juan Mata, Milot Rashica, Yusuf Demir şi Mathias Ross.

Icardi a fost împrumutat de la Paris Saint-Germain până la finalul actualului sezon. Giovanni Becali susţine că pe fostul atacant de la PSG nu îl doreşte nimeni din fotbalulul argentinian. Motivul ar fi o acţiune pe care Icardi a făcut-o în trecut. 

”Nu îl doreşte nimeni din fotbalul argentinian”

”Galatasaray nu cheltuieşte banii aşa. Îl ia Icardi, îi dă 3 milioane, iar restul banilor vin de la PSG. L-a împrumutat pentru că acolo nu juca. Icardi... nu îl doreşte nimeni din fotbalul argentinian.

Indiferent că era Maradona, Messi. A avut o problemă cu Maxi Lopez. L-a deposedat de soţie şi stim toţi cum o cheamă”, a spus Giovanni Becali, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: icardi-psg-galatasaray-giovanni becali 

viewscnt
Articole similare