Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost şi este un animal”. Bogdan Stelea a dezvăluit adevărul despre bătaia cu Ionel Ganea: ”Eu am dat primul, el a dat mai bine” | VIDEO EXCLUSIV

”A fost şi este un animal”. Bogdan Stelea a dezvăluit adevărul despre bătaia cu Ionel Ganea: ”Eu am dat primul, el a dat mai bine” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la podcastul Orange Sport SportCast, Bogdan Stelea a depănat amintiri alături de Silviu Tudor Samuilă. Fostul portar al echipei naţionale a dezvăluit adevărul despre bătaia dintre el şi George Ganea, care a avut loc la un antrenament al României, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Doi mari jucători ai României, Bogdan Stelea şi Ionel Ganea s-au intersectat la echipa naţională pe o perioadă de şase ani, între 1999 şi 2005.

Între cei doi a avut loc un incident violent, în urmă cu mai bine de 20 de ani, în pe când Laszlo Boloni era selecţioner.

La un antrenament, Stelea a ieşit mai dur la Ganea şi l-a doborât pe acesta, mergând apoi spre coechipierul său pentru a îl lovi, după ce s-au luat la ceartă.

Portarul şi-a estimat greşit puterile şi a avut de suferit: ”Ganezul” i-a ”dat destul de bine” lui Stelea, dar la finalul antrenamentului cei doi erau deja împăcaţi.

Bogdan Stelea a povestit această întâmplare la SportCast, episodul integral putând fi urmărit AICI.

Bogdan Stelea a dezvăluit adevărul despre bătaia cu Ionel Ganea

Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât.

La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat.  El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu.

Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. (n.r. v-aţi împăcat?) La vestiar nu mai era nimic”, a declarat Bogdan Stelea, la SportCast.

Considerat unul dintre cei mai mari portari din istoria României, Stelea a reuşit să însumeze 91 de apariţii sub tricolor, în ciuda faptului că avea competiţie aprigă din partea lui Florin Prunea.

Ionel Ganea a fost de asemenea un jucător important pentru echipa naţională, dar a reuşit să însumeze ”doar” 45 de meciuri, în care a marcat de 19 ori.

Afla mai multe despre: bogdan stelea 

viewscnt
Articole similare