Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Răducioiu şi Ganea după ce cei doi l-au criticat pe selecţioner: ”Fiecare e responsabil pentru ce spune!”

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Răducioiu şi Ganea după ce cei doi l-au criticat pe selecţioner: ”Fiecare e responsabil pentru ce spune!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că la echipa naţională este nevoie de continuitate, el subliniind că meciul cu Bosnia, ultimul din Liga Naţiunilor, va fi unul disputat, cu "adversar degajat".

Selecţionerul a fost criticat în ultima vreme pentru rezultatele naţionalei. Răducioiu şi Ganea l-au criticat şi ei pe selecţioner, iar Edi Iordănescu a oferit un răspuns pentru cei doi. El a vorbit şi despre viitorul lui la echipă. 

”Fiecare e responsabil pentru ce spune!”

”Fiecare e responsabil de ce spune şi să le dea Dumnezeu sănătate. Şi pentru mine sunt doi fotbalişti imenşi şi vor avea respectul meu tot timpul pentru că aşa mă condamnă educaţia.

Avem foarte mulţi jucători din străinătate şi niciunul nu este angrenat într-o competiţie europeană şi asta e problema. Contează dacă reuşim. Să dea Dumnezeu să mai urcăm un loc în clasament şi contează foarte mult şi impresia pe care o lăsăm pentru suporterii naţionalei. 

Îmi doresc să terminăm după care focusul să rămână pentru analiză. Recunosc că îmi dă putere atitudinea Federaţiei. Mulţumesc pentru apreciere. Nu aş putea găsi un minus pentru susţinerea pe care am avut-o. Probabil că văd perspective, dar nu pot să vorbesc în numele Federaţiei.

E un lucru pe care pot să îl dezvălui din vestiar, cu toate că nu e stilul meu. Chiar înainte de jocul cu Finlanda, înainte să iasă la încălzire, le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8, ca să ajung la Frankfurt. Pe data de 9 ştiţi că este tragerea la sorţi. Şi trebuie să merg în calitate de selecţioner. 

Însă le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, dacă nu văd semnalele pe care le căutăm, că încearcă să se unească, să schimbăm spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună şi să găsesc nişte răspunsuri pe care eu le caut de când am venit, deja au timp… am spus că trebuie să arate lumii întregi şi României că noi avem potenţial… am spus că eu nu mă urc în acel avion.

Trebuie să demonstreze că noi putem. Să demonstreze că încrederea mea necondiţionată şi mesajele şi discuţiile pe care le-am avut, foarte multe şi foarte lungi… să se vadă nişte răspunsuri. Au dat un prim răspuns, dar nu e suficient pentru că nu am produs rezultatul pe care îl voiam. Acum mai avem o şansă, dacă răspunsul e mai complet, cu siguranţă că şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm şi acest joc, după care tragem linie”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: românia-răducioiu-ganea 

viewscnt
Articole similare