Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-au întrebat câţiva de cel de la Rapid”. Giovanni Becali, căutat pentru transfer: ”L-am propus la câteva echipe” | EXCLUSIV

”M-au întrebat câţiva de cel de la Rapid”. Giovanni Becali, căutat pentru transfer: ”L-am propus la câteva echipe” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Giovanni Becali a dezvăluit că a fost căutat de mai multe cluburi în această vară, care doreau să îl întrebe despre Rareş Ilie (19 ani). Impresarul l-a propus mai multor echipe, dar nu a reuşit să atragă cu adevărat interesul cuiva.

Rareş Ilie a reuşit să prindă un transfer surprinzător în această vară, la Nice, în Ligue 1, în urma unui singur sezon petrecut în Liga 1.

Giuleştenii susţin că au încasat cinci milioane de euro pentru transfer, din care au mai fost nevoiţi să plătească mai departe diverse procente.

Totuşi Giovanni Becali nu crede că suma de transfer este adevărată. Impresarul a dezvăluit că şi el a fost căutat în această vară pentru fostul star al Rapidului.

Vărul patronului de la FCSB a fost contactat înaintea Campionatului European de la U19 şi că l-a propus mai multor cluburi care aveau reprezentanţi prezenţi la turneul final.

România a dezamăgit la Euro, iar Rareş Ilie nu s-a remarcat în mod special, motiv pentru care Giovanni Becali susţine că nu a putut stârni interesul vreunei echipe.

Giovanni Becali, căutat pentru transferul lui Rareş Ilie

M-au întrebat câţiva de cel care s-a transferat, Rareş Ilie, de la Rapid, înaintea turneului U19 din Slovacia, el a marcat şi golul calificării mi se pare. M-am întâlnit de două ori cu taică-su, a zis că mai vedem.

Eu l-am propus la câteva echipe care au fost la turneul final, dar, din păcate, acolo nu a făcut mai nimic. Echipele pe care le-am avut eu au zis că nu sunt convinse de el.

Probabil prin taică-su, prin clubul Rapid a găsit această portiţă şi bravo lui, să fie sănătos, să confirme şi să îi meargă bine. Nu ştiu dacă suma de transfer e reală”, a declarat Giovanni Becali, la Orange Sport.

În final, Rareş Ilie a reuşit să prindă transferul într-un campionat de top şi a început sezonul ca titular în formula lui Lucien Favre, dar, după câteva prestaţii mai şterse, românul a fost scos din primul 11.

Inclus pe lista preliminară de convovcări pentru echipa naţională a României, Ilie s-a accidentat şi nu a mai prins convocarea, deşi probabil ar fi fost chemat la U21, nu la selecţionata mare.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare