Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nice l-a vrut pe Pochettino, dar antrenorul a spus "nu". Motivul din spatele refuzului

Nice l-a vrut pe Pochettino, dar antrenorul a spus "nu". Motivul din spatele refuzului

Ligue 1

Comentarii

Mauricio Pochettino (50 de ani) a refuzat oferta de la Nice, clubul francez care l-a cumpărat pe Rareş Ilie (19 ani) de la Rapid în schimbul a cinci milioane de euro, în vară.

Francezii de la Nice au dorit să schimbe antrenorul după startul slab de sezon şi Lucien Favre părea că are soarta pecetluită. Conducerea clubului l-a contactat pe Mauricio Pochettino, campion în Ligue 1 cu PSG, dar s-a lovit de refuzul antrenorului argentinian. Presa internaţională a aflat motivul pentru care Pochettino a spus "nu" ofertei de la Nice.

Nice l-a vrut pe Pochettino, dar antrenorul a spus "nu". Motivul din spatele refuzului

Presa internaţională a scris că Nice l-a dorit foarte tare pe Mauricio Pochettino, antrenor campion în sezonul trecut de Ligue 1 cu PSG, după plecarea acestuia de la Paris. Totuşi, antrenorul argentinian nu a dorit să accepte oferta de la Nice.

Potrivit jurnalistului Ekrem Konur, Mauricio Pochettino a refuzat oferta de la Nice pentru că este în aşteptarea unei oferte de la unul dintre cluburi de la top din Anglia, Spania sau Italia şi nu e interesat să preia echipa de pe Coasta de Azur. La Nice, Mauricio Pochettino l-ar fi putut antrena pe Rareş Ilie, fotbalist pe care francezii l-au cumpărat de la Rapid în vară, în schimbul a 5 milioane de euro.

Pochettino e campionul en-titre în Ligue 1, cu PSG, club de unde a fost îndepărtat pentru nereuşita din Liga Campionilor. De asemenea, Mauricio Pochettino mai are o bornă împortantă în carieră: a dus-o pe Tottenham până în finala Ligii Campionilor din 2019, pierdută la Madrid cu 2-0 în faţa lui Liverpool.

Lucien Favre abia fusese instalat în funcţia de antrenor la Nice, în vara lui 2022, şi a apucat să pregătească echipa în 12 partide oficial, din care a reuşit să iasă cu o medie de 1,08 puncte câştigate pe meci.

Sub comanda lui Lucien Favre, Rareş Ilie a jucat 353 de minute în şapte meciuri din toate competiţiile, dar n-a marcat şi nici n-a oferit vreo pasă de gol.

Afla mai multe despre: mauricio pochettinoligue 1nice oferta 

viewscnt
Articole similare