Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor cu nume pentru Rareş Ilie: Mauricio Pochettino, negocieri cu Nice după plecarea lui Favre

Antrenor cu nume pentru Rareş Ilie: Mauricio Pochettino, negocieri cu Nice după plecarea lui Favre

Ligue 1

Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) va avea un antrenor cu nume la Nice, clubul francez care l-a cumpărat de la Rapid în schimbul a 5 milioane de euro. Mauricio Pochettino, fostul tehnician de la PSG şi fost finalist al Ligii Campionilor cu Tottenham, se află în negocieri cu echipa de pe Coasta de Azur.

Înfrângerea cu Angers (0-1) i-a fost fatală lui Lucien Favre, antrenor care l-a vrut pe Rareş Ilie la Nice. Parcursul slab al echipei i-a adus demiterea lui Favre, iar clubul se află deja în negocieri cu un antrenor cu nume: Mauricio Pochettino, fostul antrenor de la PSG.

Antrenor cu nume pentru Rareş Ilie: Mauricio Pochettino, negocieri cu Nice după plecarea lui Favre

Jurnalistul francez Santi Aouna anunţă, marţi, că Mauricio Pochettino e convins de proiectul de la Nice şi vrea să vină la echipa care l-a transferat pe Rareş Ilie în urmă cu câteva săptămâni. "Negocierile contractule au început" cu fostul antrenor de la PSG, mai scrie sursa citată.

Pochettino e campionul en-titre în Ligue 1, cu PSG, club de unde a fost îndepărtat pentru nereuşita din Liga Campionilor. De asemenea, Mauricio Pochettino mai are o bornă împortantă în carieră: a dus-o pe Tottenham până în finala Ligii Campionilor din 2019, pierdută la Madrid cu 2-0 în faţa lui Liverpool.

Lucien Favre abia fusese instalat în funcţia de antrenor la Nice, în vara lui 2022, şi a apucat să pregătească echipa în 12 partide oficial, din care a reuşit să iasă cu o medie de 1,08 puncte câştigate pe meci.

Sub comanda lui Lucien Favre, Rareş Ilie a jucat 353 de minute în şapte meciuri din toate competiţiile, dar n-a marcat şi nici n-a oferit vreo pasă de gol.

Afla mai multe despre: lucien favrerares ilienicemauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare