Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Florin Niţă a ratat convocarea: ”Puţină lume ştie”. Iordănescu suspină: ”După familie, eu am vorbit cu el la telefon cel mai mult” | VIDEO

Adevăratul motiv pentru care Florin Niţă a ratat convocarea: ”Puţină lume ştie”. Iordănescu suspină: ”După familie, eu am vorbit cu el la telefon cel mai mult” | VIDEOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

După un an şi jumătate în care a fost titularul indisputabil din poarta echipei naţionale, Florin Niţă (35 de ani) nu a mai fost convocat de Edi Iordănescu. Înaintea primei partide din această acţiune, selecţionerul a explicat de ce l-a omis pe portar.

Florin Niţă a fost, probabil, cel mai bun jucător al echipei naţionale în ultimul an şi jumătate, salvându-şi coechipierii în nenumărate rânduri.

Însă, după ce a fost tras pe linie moartă la Sparta Praga, era de aşteptat ca portarul de 35 de ani să îşi piardă locul de titular între buturile României.

Niţă nu a mai evoluat pentru cehi de la finalul lui 2021, însă şi-a păstrat locul în poartă la următoarele două acţiuni ale naţionalei, din martie şi iunie.

Însă, după ce Ionuţ Radu a avut parte de un început fuliminant de sezon, Edi Iordănescu s-a decis că va merge pe mâna acestuia.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Finlanda, selecţionerul a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care Niţă nu a prins nici lotul este pentru că nu se mai pregăteşte alături de Sparta.

Adevăratul motiv pentru care Florin Niţă a ratat convocarea

În ciuda faptului că încă este jucătorul clubului şi, implicit, încă este plătit de club, portarul român nu se mai antrenează şi, probabil, nu o va face până nu îşi va găsi o nouă echipă.

Din această cauză, Iordănescu i-a transmis lui Niţă să ”îşi rezolve situaţia de la club” pentru a avea şanse de a reveni în planurile echipei naţionale.

Florin Niţă probabil că, după membrii importanţi ai familiei, următoarea persoană cu care a vorbit cel mai mult la telefon am fost eu.

Din păcate, lumea vorbeşte de multe ori în necunoştinţă de cauză şi acesta e un lucru care măîntristează, pentru că, puţină lume ştie, că el nici nu mai e în procesul de pregătire cu echipa sa de club.

E un an de zile de când nu a mai evoluat pentru echipa de club, cu toate astea, noi l-am adus la ultimele acţiuni, dar cu cât îmi este de drag, cu atât este de important ca el să înţeleagă că e important să îşi rezolve situaţia la echipa de club.

După aia oricând are uşile deschise pentru echipa naţională”, a declarat Edi Iordănescu.

Directorul sportiv al Spartei Praga a confirmat că Florin Niţă este liber oricând să plece de la club.

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare