Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, indiciu privind viitorul său la naţionala României! Ce a spus în ultima apariţie: "Dacă nu, acest scenariu va continua la infinit"

Edi Iordănescu, indiciu privind viitorul său la naţionala României! Ce a spus în ultima apariţie: "Dacă nu, acest scenariu va continua la infinit"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că la echipa naţională este nevoie de continuitate, el subliniind că meciul cu Bosnia, ultimul din Liga Naţiunilor, va fi unul disputat, cu "adversar degajat".

Edi Iordănescu cere continuitate la echipa naţională

Iordănescu junior a fost criticat de-a lungul meciurilor din Liga Naţiunilor pentru rezultatele slabe ale tricolorilor. Recent, Cornel Dinu n-a fost de acord cu decizia FRF de a-i oferi continuitate, deşi România a ratat obiectivul, în timp ce Mihai Stoica a susţinut că antrenorul ar trebui schimbat de pe bancă, dacă naţionala retrogradează în Liga C

Însă, înaintea ultimei partide din grupă, cu liderul Bosnia, selecţionerul Edi Iordănescu crede că la echipa naţională este nevoie de continuitate. 

"Consider că la echipa naţională puteau fi şi alte nume de selecţioner. Consider că antrenorii români sunt foarte buni, am călătorit foarte mult mai demult, am interacţionat cu mulţi antrenori, iar românul lucrează ştiinţific, analitic. Voiam să spun că nu este drept ca de la prima acţiune, cu două jocuri amicale, deja discutam de viitor, de antrenor, cât va sta.

Cred că am arătat disponibilitate totală opiniei publice şi mass media, dar când depăşim o anumită graniţă şi apar jigniri, depăşeşte capacitea mea de înţelegere. Dacă iubeşti cu adevărat ţara şi echipa naţională, eşti critic, dar au fost lucruri care descalifică pe unii. Iordănescu, unde a fost a muncit, în 12 ani am lucrat cu peste 500 de jucători, am parcurs etape fireşti. Când sunt analizat eu, ar trebui mai multă obiectivitate.

Puţină toleranţă, încredere... Important este să aducem trei puncte în acest ultim joc, Cred că trebuie să fie continuitate, aş fi spus asta şi dacă era altcineva în locul meu, dar după această acţiune este normal să ne aşezăm, să discutăm, echipa naţională este primordială. Când vezi ce se întâmplă cu 1, 2, 3 selecţioneri înaintea ta, te aştepţi la orice. Dacă nu lucrăm în echipă şi ne punem piedici în continuu, acest scenariu va continua la infinit", a declarat Edi Iordănescu. 

Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: edward iordănescuromania bosnia 

viewscnt
Articole similare