Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când ar trebui demis Edi Iordănescu. MM Stoica şi Panduru: "Mai rău ce poate fi? Să te bată Luxemburg". Numele vehiculate de cei doi pentru postul de selecţioner | EXCLUSIV

Când ar trebui demis Edi Iordănescu. MM Stoica şi Panduru: "Mai rău ce poate fi? Să te bată Luxemburg". Numele vehiculate de cei doi pentru postul de selecţioner | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au analizat postul de selecţioner al României. Deşi nu crede că naţionala va retrograda în Liga Naţiunilor, oficialul FCSB consideră că Edi Iordănescu ar trebui demis dacă tricolorii pică în Liga C.

Ar trebui demis Edi Iordănescu dacă România retrogradează în Liga Naţiunilor?

Aflaţi la Sport Center, pe Orange Sport 1, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au fost întrebaţi dacă Edward Iordănescu ar trebui demis de FRF dacă naţionala retrogradează în Liga C. 

De altfel, FRF a impus prin contract clasarea pe unul dintre primele două locuri, clasare care nu mai e posibilă înaintea ultimei etape. 

După ce Cornel Dinu a criticat decizia FRF de a-i asigura continuitatea lui Edi Iordănescu în noile condiţii, Panduru şi MM au analizat situaţia. 

MM: Nu cred că retrogradăm. Bosnia şi-a terminat treaba, are 12 puncte. Nu vine cu prima echipă, nu cred că o să vină interesaţi de meciul ăsta şi cred că avem o şansă mare să câştigăm, dar nu e suficient, nu trebuie să bată Finlanda. Nu mi se pare că Finlanda poate să bată. Dacă retrogradăm, cred că da (n.r. - ar trebui să plece Edi Iordănescu). Mai rău decât retrogradarea, ce poate fi? 

Panduru: Să te bată Luxemburg. 

MM: Mai rău e ce se întâmplă cu bulgarii. Acum, mai rău decât să retrogradezi nu există, trebuie măsuri, dar nu cred că retrogradăm. 

Panduru: Contractul se prelungeşte automat? Deci, pe locul trei sau patru ne gândim dacă... 

Numele vehiculate de Panduru şi MM, de neatins pentru FRF

MM: Termini pe patru, demisia, da? Încerci să-l aduci pe Petrescu, nu se poate, atunci apelezi tot la Edi Iordănescu. Dacă dai 400.000 de euro spui că nu e corect, că zici că bagi bani în contabilitatea unui club. Aşa a explicat, nu spun eu. Se poate discuta cu mulţi antrenori, cu Oli, dar atunci e variantă tot Edi. 

Panduru: Deci, locul patru şi zici ca MM. Mergi la Hagi, că trebuie să mergem, la Oli, la Salonic (n.r. - după Răzvan Lucescu), că e un restaurant bun de peşte acolo. Mircea Lucescu a fost liber, dar trebuie să faci un efort dacă vrei asemenea antrenori. Un antrenor de un milion, dă-i un milion! De-a lungul anilor ai tot pierdut 3-400.000 de euro. 

România, un singur meci rămas pentru a evita retrogradarea în Liga Naţiunilor

În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. Echipa României ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei, cu şanse mari de a retrograda. 

În ultima etapă din grupă, România întâlneşte liderul Bosnia şi are nevoie de un rezultat mai bun decât al Finlandei, care se deplasează în Muntenegru, pentru a nu retrograda în Liga C. 

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescumihai stoicaedi iordanescufinlanda romania 

viewscnt
Articole similare