Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă concretă: puştiul lui Hagi, transferul carierei! Giovanni Becali, contactat | EXCLUSIV

Ofertă concretă: puştiul lui Hagi, transferul carierei! Giovanni Becali, contactat | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit la Orange Sport că Luca Andronache (19 ani), puştiul lui Gică Hagi de la Farul, a avut ofertă concretă pentru transferul carierei. Torino, club din Serie A, l-a dorit pe fotbalist şi l-a contactat pe Giovanni Becali pentru a negocia mutarea.

Torino, unul dintre cluburile cu ştate vechi din Serie A, l-a dorit pe Luca Andronache, un fotbalist care poate juca pe toate posturile din atac. Giovanni Becali a fost contactat de oficialii echipei pentru a negocia şi o ofertă concretă a fost făcută, dar totul a picat.

Ofertă concretă: puştiul lui Hagi, transferul carierei! Giovanni Becali, contactat | EXCLUSIV

Ajuns la Farul în 2019, liber de contract de la FCSB, Luca Andronache i-a impresionat pe scouterii lui Torino cu prestaţiile sale, care l-au recomandat clubului pentru transfer. Oficialii torinezi l-au contactat pe Giovanni Becali cu o ofertă concretă pentru Andronache, iar agentul a transmis-o mai departe.

În direct la Orange Sport, Giovanni Becali a dezvăluit oferta concretă de la Torino pentru Luca Andronache, care îi asigura fotbalistului că se va antrena doar cu prima echipă. Tatăl lui Luca Andronache a solicitat lui Torino un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Motiv pentru care transferul lui Luca Andronache la Torino a picat. În plus, conform lui Giovanni Becali, tatăl fotbalistului a mai cerut ca el să fie mereu prezent în lotul echipei mari şi să nu joace la Primavera.

"M-am dus pentru Andronache, ca să spun cinstit, că-l voia Torino. Şi taică-su a spus că vrea 10.000 de euro copilul. 10.000 de euro nu poate să dea Torino şi nici să garanteze că se joacă tot timpul cu prima echipă. Că se antrenează cu prima echipă, da. Juric (n.r. antrenorul lui Torino) voia să se antreneze cu prima echipă", a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

Luca Andronache a jucat doar 39 de minute în două meciuri la echipa mare a Farului în acest sezon, fără să marcheze sau să ofere pase decisive.

Afla mai multe despre: luca andronacheofertatorinoserie agiovanni becali 

viewscnt
Articole similare