adplus-dvertising
You are here:

Ciprian Tătăruşanu revine în poarta lui AC Milan! Presa din Italia îl susţine: ”E din nou momentul lui”

Ciprian Tătăruşanu revine în poarta lui AC Milan! Presa din Italia îl susţine: ”E din nou momentul lui”

Serie A

Comentarii

Portarul român al echipei AC Milan, Ciprian Tătăruşanu, a fost inclus sâmbătă de gruparea rossonero pe lista jucătorilor care vor putea evolua în Liga Campionilor, după accidentarea titularului Mike Maignan.

Ciprian Tătăruşanu revine în poarta lui AC Milan! Presa din Italia îl susţine: ”E din nou momentul lui”

Tătăruşanu poate apăra poarta lui Milan ca titular atât în Serie A, unde urmează duelurile cu Empoli şi Juventus Torino, dar şi în Liga Campionilor, în dubla din grupe, cu echipa engleză Chelsea Londra.

Mike Maignan s-a accidentat în meciul Franţa – Austria, fiind înlocuit la pauză. Conform ultimelor informaţii, el va lipsi de pe teren timp de aproximativ patru săptămâni.

Cei de la Gazzetta dello Sport au vorbit la superlativ despre internaţionalul român: ”E din nou momentul lui ‘Tătă’, portarul tăcut. Cu Maignan accidentat, e din nou momentul românului, care sezonul trecut a apărat penaltiul lui Lautaro. Nu se încadrează în tiparul portarului excentric. Tătăruşanu e un om discret, vecinul perfect, rezerva de încredere. Când îl chemi să rezolve o problemă, o face şi se retrage fără să spună vreo vorbă.

Aşa a fost sezonul trecut. Maignan s-a accidentat şi a stat câteva luni. Nicio problemă, pentru că joacă ‘Tătă’. A apărat un penalty în derby şi a evoluat în nouă meciuri, fără să-i facă pe Pioli sau pe fani să tremure”.

La începutul lunii, fostul titular al naţionalei României nu a fost trecut pe lista UEFA din cauza faptului că AC Milan nu îndeplinea numărul jucătorilor crescuţi local, iar locul lui Tătăruşanu a fost luat de Antonio Mirante (39 ani), a scris presa din Italia. 

AC Milan este în grupa de Champions League alături de Red Bull Salzburg, Chelsea şi Dinamo Zagreb.

  • 24 noiembrie 2021 este data ultimului meci oficial jucat de Ciprian Tătăruşanu, Atletico Madrid - AC Milan 0-1

viewscnt
Articole similare